Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

Numeroskop za teden 6. 4. do 12. 4. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Ne odlašajmo več s potrebnimi spremembami.

Čustva, hecna stvar, kajne? Običajno ne bežimo pred čustvi, temveč pred odgovornostjo, ki jo prinašajo. Dokler smo na varni razdalji med tem, kar čutimo, in tem, kar počnemo, smo mirni. Ko pa denimo, pričnemo resen odnos, se lahko pojavijo strahovi, dvomi, občutek manjvrednosti ali pa poveznemo rožnata očala na nos ter zanikamo vse, kar ni dobro.

V tem tednu si dovolimo občutiti vse, kar nam naše srce sporoča. Naj gre za ljubezen, strah, jezo ... Občutimo, dovolimo si, drznimo si. Nato se bomo odločili, kaj bomo storili. Pomembno je, da ne izgubimo stika s seboj, kar pa se kaj hitro lahko zgodi v vsakodnevni naglici.

Število življenjske poti 1
Resnica ni nikoli čustveno obarvana – naša reakcija je. Zavedajmo se, da resnice ne moremo spremeniti, ne da bi spremenili sebe. Zato se prosim ustavite in občutite, kaj sploh čutite.

Število življenjske poti 2
Poznate občutek, da je bilo nečesa dovolj? Jeza je lahko zelo konstruktivna, kadar nas obda s potrebno močjo in pogumom, da storimo korak naprej. V tem času zaupajte občutku, ki vas svari.

Število življenjske poti 3
Ne potrebujemo drame in fanfar, ko se nekaj zaključi. To se zgodi v tihem trenutku naše notranjosti. Umre. Mine. Nato napoči nov trenutek, ki obljublja svežo energijo. Zaupajte vase.

Število življenjske poti 4
Vsak konec obljublja nov pričetek, zato se tokrat ne upirajte, temveč prisluhnite. Opazujte. In odločite se, kakšna je vaša realnost ter kakšno prihodnost boste oblikovali z dejanji danes.

Število življenjske poti 5
Povezovanje je ključnega pomena, da bi razumeli nekaj, kar vas že dalj časa moti ali bega. Pravzaprav, nastavljeno vam je bilo ogledalo, katerega nikakor ne prepoznate. Iščite sebe.

Število življenjske poti 6
Radosten teden se vam obeta, v katerem si dovolite biti vi: tisti vi, za katerega ste se borili – tisti vi, katerega/katero si od rojstva želite, da bi bili. Postavite se za svoj srček.

Število življenjske poti 7
Zavedanje, kaj čutite ter česa si želite, je le prvi korak. Sedaj pa se prosim lotite sprememb in korakov, ki vas bodo ponesli po vaši poti do sreče in notranjega miru. Dovolj je bilo odlašanja.

Število življenjske poti 8
Čustva prinašajo včasih zanimiv stranski učinek: hierarhijo in (pre)razporejanje prioritet. Je možno, da so vaše prioritete za vas škodljive? Poglobite se v svoj sistem vrednot.

Število življenjske poti 9
Prisluhnite srcu in zaupajte sporočilu, ki že dalj časa prihaja v obliki občutka. Kot bi notranje zavedanje želelo na plano. Zaupajte občutku in ga povežite z dejstvi iz okolice. Odprite oči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.