Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

NuMeRoSkOp za teden 8. 10. do 14. 10. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Katera področja Vašega življenja potrebujejo prevetritev? Kje ste nekoliko zaspali, se pozabili razvijati in učiti, tudi užiti trenutek? Pred nami je teden, ki Vas bo podpiral v spremembah, s katerimi odlašate.

Število življenjske poti 1

Predvsem čustvena plat Vašega življenja bo občutila spremembe. Pomembno je, da se ne postavljate v dominanten položaj ali obrambo. Tako izničite spontanost.

Število življenjske poti 2

Zadrževanje čustev v sebi ne more prinesti ničesar dobrega. Lahko postanete tempirana bomba. Lahko pa se soočite s seboj in ostalimi. Bodite iskreni in pogumni.

Število življenjske poti 3

Potrebujete svežino na poslovnem področju. Kako lahko svoje delo in obveznosti popestrite? Jih lahko obarvate? Ne samo danes in ne le ta teden – vedno.

Število življenjske poti 4

Prispeli ste do zadnje postaje. Česa se oklepate in nikakor ne dovolite, da se konča? Se zavedate, da na tak način pravzaprav zapravljate svoje življenje? Vedno?

Število življenjske poti 5

Bili boste nestanovitni kot izgubljen veter. Sprejmite spremembe, a ne izgubite sebe v procesu spreminjanja. Ohranjajte svoje bistvo. Se poznate? Sebe?

Število življenjske poti 6

Spremembe na čustvenem področju. Je res Ljubezen, je res toplina ali princip, navada? Tudi največja Ljubezen lahko umre, veste. Nič hudega. Ne umrite Vi. Dovolite si čutiti.

Število življenjske poti 7

Običajno novosti sprejemate nekoliko dvomljivo. Nikar. Tokrat se vprašajte, kako lahko Vi dodatno ustvarjate in uživate v spreminjanju?

Število življenjske poti 8

Nikoli niste postavljali majavih temeljev, torej zaupajte v sebe. Napaka pa je vedno graditi za Prihodnost. Tukaj ste, sedaj živite. Danes.

Število življenjske poti 9

Vihrav teden, ko se boste stežka skoncentrirali. Ničesar ne načrtujte dolgoročna, kajti ne boste dokončali zadano. Raje užijte vsak dan kot darilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.