Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

NuMeRoSKoP za teden 8. 2. - 14. 2. 2010

Žurnal24 main
Zamisli in ideje, ki jih imamo, bomo skušali izpopolniti do potankosti. Novosti, ki se pojavljajo, bomo skušali racionalizirati.

Iskali bomo globlji pomen, višjo resnico; predvsem pa bistvo samih sebe, kajti le tako se ne bomo ''izgubili'' v naglici vsakodnevnih opravkov.

Število življenjske poti  1
Trudili se boste bolj učinkovito organizirati svoj čas ter obveze, da bi vam ostalo več energije za vse projekte, katere ste se (končno) odločili dokončati in urediti. Sicer si boste v tem procesu mnogokrat premislili in bili negotovi, ali je to nekaj, kar resnično simbolizira vas ali je le prehodna muha.  Izkoristite svež zagon.

Število življenjske poti  2
Izmenjavali se bodo pretirano čustveni trenutki in pa občutek otopelosti. Nihali boste med veseljem in žalostjo, med navdušenjem in pesimizmom. Vsekakor dokaj naporen teden, ker bo potrebno mnogo več energije za običajna opravila kot sicer. Uporabite to nihanje, da bi presodili, kaj je resnično pomembno v vašem življenju.

Število življenjske poti  3
Polni boste revolucionarnih zamisli ter idej, katerim sledite kolikor le lahko. Zaupajte vase in verjemite, da vam bo uspelo. Bodite kot otrok, ki verjame, da je prav vse možno. Še vsako odkritje je spodbijalo obstoječe prepričanje, da je nekaj nemogoče. Nikoli ne dvomite v svojo izvirnost in ustvarjalnost.

Število življenjske poti  4
V komunikaciji s svojo okolico boste bolj zadržani ter skrivnostni. Prežemala vas bo kombinacija nezaupljivosti ter neodločnosti. Dokler ne boste popolnoma prepričani, kaj bo vaša izjava oziroma stališče prineslo, dokler ne boste gotovi, kakšna bo reakcija okolice, boste raje modro tiho. Zanašali se boste tudi na tuje mnenje, namesto da bi oblikovali svoje lastno. Razmišljajte s svojo glavo. Zaupajte sami vase.

Lekcije tega tedna:
Kaj skrivate pred svetom in (še bolj pomembno) pred seboj?
Kdaj ovirate svojo domišljijo, ker iščete dokaze in nekaj otipljivega?
Kdaj in ZAKAJ ste črnogledi ?

Število življenjske poti  5

Obdajala vas bo pozitivna energija in iskrica ustvarjalnosti. Raziskovali boste mistične zamisli in čarobnost pravljičnih prepričanj, bitij in sfer. Zabavalo vas bo igrivo in lahkotno razmišljanje. Prav možno je, da boste določeno situacijo prehitro presodili kot minljivo in ne boste dovolj resno jemali pomena, kar vam lahko prinese negativne posledice.

Število življenjske poti  6
Iskali boste novitete v delovnih obvezah, ki bi popestrile vašo dnevno rutino in nenazadnje tudi dolgočasne, ponavljajoče se naloge. Na področju osebnostne in duhovne rasti boste presojali ali določene trditve držijo tudi za vas ali ne. Dovolite si razširiti obzorje, a ne tako, da drugi razmišljajo namesto vas ali vam vsiljujejo svoje mnenje.

Število življenjske poti  7
Izjemno boste aktivni v tem času, obenem pa boste želeli uživati svoj mir ter intimo. Morda ne bi bilo napačno najti aktivnost (na primer šport ali nov konjiček), kjer ste lahko telesno aktivni in imate obenem možnost razmišljanja. Čaka vas veliko spoznanj o vas samih, vašem namenu v življenju ter vašem bistvu.

Število življenjske poti  8
Raziskovali boste svoja skrivna čustva in se trudili ravnati odgovorno in po pravilih ter pričakovanjih okolice. Najprej bodite iskreni do sebe in si priznajte, česa si želite. Tako boste lahko razčlenili, kaj vam nosi izkušnja, v kateri se nahajate in zaradi katere skrivate svoja čustva. Pričakujete lahko čustveno naporen teden, zato bodite nežni do sebe, a obenem razmišljajte vnaprej.

Število življenjske poti  9
Analizirali boste svojo preteklost in sedanjost. Na poti v prihodnost prisluhnite najprej sebi in svojemu srcu, nato poslušajte svoj um in razum, šele na koncu pa upoštevajte mnenje okolice. Življenje je vaše, tako so tudi posledice vaših odločitev (pozitivne ali negativne) le vaše. Ne izgubite bistva sebe na poti odločitev, ki jih sprejemate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.