Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

Numeroskop za teden od 1. 12. do 7. 12. 2014

numerologija Shutterstock
Ko prepoznamo svoje strahove, jih premagajmo.

Naša prepričanja, kako naj bi nekaj bilo, so tista, ki večkrat kot ne vlečejo nevidne niti našega razmišljanja, reakcij ter presoje, ali smo veseli ali razočarani. Misel je naša odločitev. Misel nam ne more biti vsiljena. Nihče vas ne more prisiliti, da razmišljajte drugače. 

Bodite gospodar svoje presoje, svojega razmišljanja in ravnanja v skladu s svojimi načeli, ne tujimi. 

Spomnimo se še nekaj: imamo pravico, da si premislimo. Imamo pravico, da se zmotimo. Čar Življenja je učenje in izkušnja Življenja. Zato ga DOŽIVITE. Ne berite le v knjigah in člankih o razburljivih dogodkih drugih ljudi. Uresničite jih sebi. 

Število življenjske poti 1
Preprosto prepustite se toku in ne poskušajte nadzirati ali voditi dogodkov. Spontanost je včasih tisti poseben pridih, ki podarja čarobnost. Naj vas prevzame iskrica trenutka. 

Število življenjske poti 2
Pretirana čustvenost ne obstaja. Obstaja druga skrajnost, ki bi jo poimenovali otopelost. Torej, ne hudujte se na sebe, kadar se zdi, da ste preveč čustveni. Ste vi in imate srček. Občutite. 

Število življenjske poti 3
Resnica ne boli. Zaboli naše razočaranje, strah ali drugače povedano, reakcija na informacijo. Smrt nekoga ne zaboli, zaboli nas, ko o njej slišimo – zaboli nas posledica, ne dejanje. 

Število življenjske poti 4
Nahajate se v zelo ugodnem obdobju za poslovno udejstvovanje, kar pomeni tudi vodenje gospodinjstva in podobno. Izkoristite ta zagon za bolj učinkovit pristop. Bodite aktivni.

Število življenjske poti 5
Znova se bo zdel odmik najbolj ''logična'' poteza in spet se vprašajmo: je beg ali je res zaključek? Kako se počutite? Mirno? Če vas preveva mir, potem je konec, sicer je beg. 

Število življenjske poti 6
Vsak dan nosi novo priložnost. Seveda gremo na novo pot slabo opremljeni, če preteklost ignoriramo. Spoštujoč preteklost gradimo dobro prihodnost. Kdo je Vas vedno spoštoval?

Število življenjske poti 7
Odprite se. V bližini je oseba, ki vam lahko pomaga z nasvetom, če ji boste le dopustili pokukati prek vaših obrambnih mehanizmov. Sprejmite ponujeno roko. Zaupajte. Spregovorite.

Število življenjske poti 8
Prvi korak je zamisel. Imate jih veliko (seveda). Vaša odločitev je, ali so iluzija ali bodo postali realnost. V tem tednu izdelajte načrt, ki mu dodajte tudi časovni okvir doseganja ciljev. 

Število življenjske poti 9
Načrtovanje ni vaše najljubše opravilo, a v tem tednu bi vam še kako koristilo. Kadar imamo izdelan plan, je lažje razmišljati, kaj je naslednji korak ter katere obveznosti še čakajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.