Magazin > Horoskop in Numerologija
3544 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 1. 5. do 7. 5. 2023 (18. teden)

vreme pomlad dež sonce mavrica travnik Profimedia
Odločnejša energija nas obdaja. Previdno jo usmerjajmo!

Energija tedna je osredotočena kljub vplivu retrogradnega Merkurja. Zdaj je idealen čas, da dokončamo pričeto, reorganiziramo neurejeno, pospravimo svoj um in rekonstruiramo razum. Kako velike besede … pa le en teden!

Življenje je vedno aktivno. Življenje v resnici nikoli ne spi. Vsaka naša celica in vsaka živa celica na tem svetu, v vsakem trenutku deluje. Tudi kamen, tudi plastika itd. se v vsakem trenutku spreminjajo pod vplivom okolja.

Osemnajsti teden prinaša željo po napredku in po smislu. Obuja željo po rezultatih in predvsem po večji učinkovitosti. Včasih so najbolj leni tudi najbolj konstruktivni, saj mnogokrat najdejo najkrajšo pot do cilja. Bi bilo možno, da odlašate, naredite na pol ali nasprotno, stremite k perfekcionizmu in tako nekako podaljšate rok izvedbe? Obe plati zgodbe sta možni.

Teden pred nami nam prinaša bolj odločno energijo, zato naj bo čas odločanja.

 
VPRAŠANJA V POMOČ:

Kakšne rezultate si želite?
Kaj ste pričakovali od življenja?
Kaj ste pričakovali od sebe?
Kaj pa imate od življenja in od sebe?

 
UGODEN ČAS ZA:

Izločanje vsega, kar ne deluje
Prestrukturiranje urnika in ciljev
Drugačne izbire
Opazovanje svojih potreb
Zdravljenje razočaranja 

 

Število življenjske poti 1
Ste prejšnji teden zaključili? Potemtakem je sedaj čas za novo. Najverjetneje boste obudili nekaj, na kar ste že malo pozabili. Vzemite si čas zase.


Število življenjske poti 2
Bodite pozorni na osebe, ki ste jih po dolgem času znova srečali ali se nanje spomnili. Kakšno sporočilo prinašajo? Na kaj vas spominjajo?


Število življenjske poti 3
Energije vas podpirajo v vsem, v kar ste verjeli kot otrok. To so lahko želje in optimizem, ali pa tudi neracionalni strahovi. Danes niste nemočni!


Število življenjske poti 4
Premagajte nenavaden zadržek, ki bi se lahko pojavil brez večjega razloga. Opazili bi lahko, da ste nenadoma začeli komplicirati. Kar mirno.


Število življenjske poti 5
Spremembe so del življenja, a vsekakor je sem ter tja potreben predah No, ne ta teden. Kje je najbolj potrebna sprememba? Tja usmerite pozornost.


Število življenjske poti 6
Malo močnejša čustva in potreba po učinkovitosti se bodo pokazali. Kje se pa resnično nekaj že predolgo časa vleče? Je treba ukrepati?


Število življenjske poti 7
Razumeli boste. Pričakujete lahko AHA trenutek, ko vam bo kar nenadoma nekaj zelo jasno. Ne oprezajte preveč, spontano se bo zgodilo.


Število življenjske poti 8
Odločno in podjetno naprej po svoji poti. Kdaj, če ne zdaj, se boste ubadali s tem, kar je za vas pomembno? Usmerite se v svoje cilje.


Število življenjske poti 9
Preteklosti ne morete pobegniti, niti to ni namen. Iz preteklosti se je treba naučiti. Torej, kaj vas zasleduje? Česa vas ''to'' uči?


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.