Magazin > Horoskop in Numerologija
2210 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 1. do 7. 4. 2024

numerologija Profimedia
Pred nami je še en karmični teden, ki bo v nas prebujal potrebo po begu ali pa obratno, bojevanju. Na kratko povedano: pripravimo se na teden najstniških odzivov in nezrelih reakcij, kjer bi jih najmanj pričakovali.

Vsi vemo, da kamorkoli gremo, sebe vzamemo s seboj. Torej, vso našo pozitivno in negativno emotivno prtljago. Lahko prekinemo en toksičen odnos in se znova zapletemo v zelo podobnega. Svoje strahove, bolečine pa tudi optimizem in čutnost nosimo skrbno shranjene v svoji podzavesti.

Dogodki štirinajstega tedna bi lahko tako iz najbolj skritih kotičkov nas samih izbezali ven občutke nezaupanja, potrebo po begu, uporniške in užaljene reakcije ter predvsem občutek, da je cel svet uperjen proti nam. 

Namen teh dogodkov ni pognati strahu v kosti vsem nam, temveč obratno! Bistvo vseh teh občutkov je razumsko prepoznavanje svojih lastnih sposobnosti in pa okrepitev zaupanja vase. Letošnje leto bo prežeto s podobnimi dogodki, ki so pravzaprav možnost rasti. Nagrada je povečana samozavesti in boljša samopodoba. Nagrada je notranji občutek moči in miru, ki nam omogoča zdravo rast in razvoj. Verjamem, da bi vsi izmed nas to privoščili svojemu otroku – pa se sami sebi aktivno trudite omogočiti primerno okolje za svojo rast in razvoj?

Karmični teden bi lahko na plano privabil  tudi osebe, priložnosti in situacije ter seveda spomine na posebne dogodke iz preteklosti. Opozarjam vas, da ne gre za čas ponovne priložnosti! Teden pred nami prinaša učenje, kar pomeni, da ostanite boljša, bolj zrela, bolj mirna oseba v viharni situaciji in ne dovolite prav nikomur, da bi vas provociral!

NAPOTEK TEDNA
Razlikujte potrebo po spremembi in svobodi ter mehanizem bega, ki se mnogokrat pretkano zamaskira v vse vrste izgovora, da so drugi krivi in vi nič ne morete. 

VPRAŠANJA V POMOČ
Kako bi ravnala čustveno zrela oseba?
Kako bi ravnali, če bi imeli vse možnosti za uspeh (denar, fizično moč, zdravje, lepoto itd.)

UGODEN ČAS ZA
Več spontanosti
Prekinitev nečesa, kar vas omejuje
Kratke izlete

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Ljubezen do sebe se včasih zakrije v popustljivost do sebe. Kdaj ste si nazadnje dovolili popolnoma izpreči brez občutka krivde?


Število življenjske poti 2
Rast je možna le, ko prevzemamo odgovornost za svoja dejanja. Svoja, ne tuja. Zdaj ni čas, da sebe krivite za tuje morebitno slabo počutje. 


Število življenjske poti 3
Ne bojte se lastne moči in odločnosti! Zdaj ni čas, da bi omahovali in upali, da bo nekoč bolje in, da se vas bo nekdo (ali Vesolje) usmilil.


Število življenjske poti 4
Zdravljenje se lahko prične, ko se ne oklepamo več. Torej, zajemite zrak in pokukajte ven iz svojih poznanih okvirjev. Lepo vas čaka.


Število življenjske poti 5
Nekaj novega in na videz razburljivega vas bo okupiralo. Ničesar zelo dolgoročnega se ne odločajte na hitro; ali ta teden.


Število življenjske poti 6
Obdaja vas energija, ki podpira povezovanje in krepitev medsebojnih vezi. Ne bojte se biti, kdor ste. Naj tisti, ki jim greste v nos, odidejo.  


Število življenjske poti 7
Imeli boste nekoliko bolj bujno domišljijo kot sicer, kar bi lahko pomenilo, da boste tudi sicer bolj inovativni. Bodite bolj igrivi.


Število življenjske poti 8
Postavite krepke temelje in gradnike tam, kjer je pomembno in prenehajte zapravljati svoj čas, kjer ni cenjen. Pazite na zdravje. 


Število življenjske poti 9
Svoboda je relativen pojem. Nihče vam je ne krati, pa vendarle se lahko mnogokrat počutimo še kako omejene. Sporočilo vas čaka. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.