Magazin > Horoskop in Numerologija
837 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od  1. do 7. 6. 2020

numerologija Profimedia
Ustvarjajte iz srca ali pa dajte mir!

Lekcije 23. tedna: 
Koliko vaših ciljev in obveznosti izhaja iz srca in vam prinaša iskreno srečo in koliko izvira iz pričakovanj okolice, zadovoljevanju osnovnih življenjskih potreb? V kolikšni meri zapravljate svojo kreativno iskrico za opravljanje, pritoževanje, opazovanje življenja drugih, morda primerjanje, utemeljevanje razlogov, zakaj nečesa ne morete ali zakaj je nekaj tako presneto (pre)težko, namesto, da bi premagovali točno te ovire in izzive? 

Kadar sledimo klicu svoje duše, radosti srca, smo neustavljivi. A kaj, ko največkrat ostajamo v območju jeze, motivacije iz zamere in pomanjkanja, namesto, da bi se trudili ustvarjati iz višjih vibracij, vibracij radosti. Zadoščenje, ki ga čutimo ob maščevanju, je nizka energija. Radost, ko osrečimo ljubljeno osebo, je neprimerljiva, kajne? Osrečite sebe, kot bi osrečili najbolj dragoceno osebo na svetu. Ker ravno to ste: najbolj dragoceni na svetu. Svet za vas nima pomena, če vas ni. 

Svet ne obstaja, če vas ni – saj, če ste mrtvi, ga ne boste doživeli. Ničesar več ne boste spremenili, ko boste mrtvi, zato ne zapravljajte več časa!

Ni samo kliše, rek: ''Vse, kar počnete, počnite s srcem, ali pa se raje ne lotevajte.'' In vsi, ki ste zmajali z glavo, češ, kako naj ljubim svojo službo ali neko stresno situacijo, se opomnite, da tudi najslabša služba na svetu prinese prihodek, ki ga denimo brezdomec nima in bi z največjim veseljem (za razliko od vas) sprejel isto službo, iste pogoje in z veseljem delal. Podobno velja za vse situacije, našli boste nekoga, ki bi bil za to, kar imate hvaležen.

Pričnite s hvaležnostjo, za to kar imate, da bi dosegli več. Skušajte se dvigniti iz nizkih energij presojanja, pritoževanja in upiranja sprememba.

Teden pred vami prinaša ugoden veter za spremembe, po katerih že dalj časa hrepenite!
 

VPRAŠANJA V POMOČ
Se počutite ujete in nemočne?
Kaj ste nazadnje skakali od veselja?
Če bi danes umrli, kaj bi obžalovali?


UGODEN ČAS ZA
Kreativna ustvarjanja
Prigode na kratkem potovanju
Spremembo oblačenja 

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1 
Zelo možen je čustven preobrat. Opazujte tiste občutke, katerim sicer niste posvečali veliko pozornosti. Prinašajo sporočilo.   

Število življenjske poti 2
Bolj odločni bodite. Je že res, da niste vedno radi v središču pozornosti, a zdaj ni čas za omahovanje in cincanje. Delujte!

Število življenjske poti 3
Sprejmite preobrazbo, ki se dogaja znotraj vas. Prav nič drugega vam ni treba storiti. Opazujte sebe in spremembe v vas. 

Število življenjske poti 4
Pred noge vam bo položena nova priložnost, drugače zamaskirana kot sicer, v neki zadevi, s katero imate že dalj časa tegobe. Preudarno. 

Število življenjske poti 5
Dinamičen teden bo, v katerem se osredotočite na svojo daljno prihodnost. Kakšna bo? Poglejte misli in dejanja današnjega dne. 

Število življenjske poti 6
Pogovor bi lahko rešil ali pa razrešil zadevo. Se bojite konca? Vas je strah drugačnega izida, kot ste si vi zamislili? Ne manipulirajte. 

Število življenjske poti 7
Domišljija bi vam lahko malo ponagajala, zato ne verjemite vsemu, kar slišite, pa če bi si še tko želeli, da je res. Raje ustvarite željeno. 

Število življenjske poti 8
Ne dopustite strahu in omejitvam preteklosti, da bi vladale sedanjosti. Postavite nove temelje, ustvarite nove vzorce in navade. 

Število življenjske poti 9
Spremembe so del življenja, ki pa se ne bo spremenilo, če se boste skrivali za vedno istimi izgovori. Vi ustvarjate. Ustvarite nekaj lepega.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.