Magazin > Horoskop in Numerologija
4 ogledov

Numeroskop za teden od 10. 11. do 16. 11. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Katero plat življenja zanemarjate?

Običajno se ukvarjamo s tistim delom življenja, kjer je treba razreševati določene izzive. Redko kdo se sam od sebe posveti denimo čustveni inteligenci, brez da bi imel težave v odnosih.

Mi smo odgovorni za svojo rast na vseh področjih - fizično, čustveno, mentalno, duhovno ... Zakaj zapravljamo ogromne količine denarja za izdelek, ki naj bi nam pomagal shujšati, obenem pa trdimo, da nismo telo, da je pomembna le duša? Mnogo ljudi se ujame v kontradiktoren krog. Vlagati v sebe pomeni vlagati v svojo rast, ki je trajna. Števila so pomembna, tudi število kilogramov – ko govorimo od zdravju in ne o neki zadnji modni muhi. Vsak izmed nas je lep in najbolj popoln točno tak, kot je – brez lepotnih posegov. Prav je, da skrbimo za sebe, a vedno je ključnega pomena RAZLOG, ki je večkrat precej plitek.

Število življenjske poti 1
Mamilo vas bo, da bi zaključili, zaprli vrata in tekli naprej … Koliko vaših dejanj izvira iz tega, kar čutite? Koliko navad je za Vaše dobro in dobro vseh vpletenih?

Število življenjske poti 2
Komunikacija je izmenjava mnenja – kolikokrat raje počakate, da slišite sogovornikovo plat in ji le prikimate, jo ponovite?

Število življenjske poti 3
Ustvarjalnost je prečudovita, ista energija radosti. Kdaj je Vaša domišljija ustvarjala iz strahu in kdaj ustvarja iz veselja? Razlika je očitna.

Število življenjske poti 4
Temelji so pomembni. Se vaši majejo? Nič hudega. Pomeni, da so odslužili svojemu namenu in niso več stabilni. Čas je za nekaj novega.

Število življenjske poti 5
Spremembe so lahko utrujajoče. Ljubite aktivno življenje, a vseeno je bilo veliko vsega te dni. Vzemite si počitek.

Število življenjske poti 6
Resnica lahko boli, a živeti v laži je prazno. Stopite ven s sence, katero sami mečete na sebe. Dragoceni ste.

Število življenjske poti 7
Spoštujte svoje znanje in ga ne razdajajte osebam, ki ravnajo s to dragocenostjo kot svinja z mehom.

Število življenjske poti 8
Lastna vrednost je tista, ki določa vaše odločitve. Ste drzni ali ste postali zapečkar? Kam vas vodijo vaši koraki?

Število življenjske poti 9
Vsak cikel ima začetek in zaključek. Tudi v koncu je treba znati uživati, namesto, da nam nosi žalost. Nasmehnite se.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.