Magazin > Horoskop in Numerologija
1051 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 10. do 16. 1. 2022

numerologija Profimedia
Povezujmo se s pravimi ljudmi.

Lekcije 2. tedna: 
Obilica števila 2 v letošnjem letu (letnici 2022) postavlja v ospredje odnose in način komuniciranja. Izbirajmo dobro zase. Pritegnimo dobre ljudi v svoje življenje. Kako?
 
Tako, da smo tudi mi sami dober človek.

Vsak odnos je darilo. Lahko nam prinese lekcijo, lahko nam prinese prelepe občutke. Zagotovila prav nikoli nimamo, da bo vedno vse lepo – še več, prej bi dejala, da zagotovo ne bo vedno vse le lepo. V vsakem odnosu so tudi trenutki, ko dajemo oporo ali pa jo prejemamo. Življenje ni potica, pravijo. Prinaša lepe in manj lepe dneve. Takrat lahko prepoznamo, kdo je v resnici naš prijatelj in kdo je ali ni čustveno zrel, zanesljiv in do nas in sebe odgovoren.
 
Vsak odnos je izbira dveh oseb. Ne pozabimo, da imamo polovični lastniški delež v vsakem odnosu, ki ga tvorimo – čeprav je običajno lažje trditi, da je druga oseba problematična. 
 
Letošnje leto prinaša izzive zdrave ljubezni do sebe in postavljanja mej. Dogodki tega tedna nam bodo pomagali storiti prvi korak: razbrati, kateri odnosi so razpokani in so že zdavnaj umrli, v katerih odnosih nas v resnici ni več, katere odnose pa negujemo in ljubimo.
 
Odnosi, ki jih gojite z drugimi, predvsem odsevajo odnos, ki ga imate do sebe. 

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kakšne osebe vas obdajajo?
Kakšne osebe so vaši najboljši prijatelji?
S kakimi osebami imate dejansko največ vsakodnevnega stika?
 
UGODEN ČAS ZA:
Povezovanje
Utrjevanje prijateljstev
Nov poslovni koncept
 

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Naj vam jo domišljija ne zagode. Je res tako hudo dobro ali slabo, kot se zdi v trenutku afekta? Ne odločajte se impulzivno. 

Število življenjske poti 2
Spregovorite. Izrazite sebe in svoje potrebe. Seveda najprej sebi. Iskreno naštejte, kaj potrebujete, kaj pogrešate in česa je preveč.

Število življenjske poti 3
Čas je za spremembo. Vpletite več spontanosti in igrivosti v svoje izražanje. Družite se z osebami, ki podpirajo vaše edinstveno delovanje.

Število življenjske poti 4
Ljubezen do sebe ni slaba, ni sebična in ni krivična. Ne bojte se, da ste slaba oseba, ker si želite dobro (ali drugačno) za sebe. 

Število življenjske poti 5
Iskanje resnice se morda zdi tako suhoparno, kajne? Ampak tudi resnica se spreminja. Kaj vse smo verjeli še 10 let nazaj … raziskujte sebe!

Število življenjske poti 6
Odločno se postavite za sebe in morda celo sprejmite 'ne', ki ga do sedaj niste zmogli. Vsak NE odpira vrata nekemu novemu DA. Pogumno.

Število življenjske poti 7
Možna je nova priložnost na področju odnosov. Kako ste lahko do sebe bolj sočutni in posledično do okolice? Potrebno bo razumevanje.
 
Število življenjske poti 8
Pred vami se odvijajo nove poti in smeri. Odločajte se tako, da bo za vas in druge dobro. Možna so nova prijateljstva in povezave.
 
Število življenjske poti 9
Kakšna sporočila vam nosi okolica, preteklost in vaš notranji občutek. Možna je močna preobrazba in sprememba na področju odnosov, tudi do sebe.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.