Magazin > Horoskop in Numerologija
2364 ogledov

​ NuMeRoSKoP za teden od 10. do 16. 10. 2022

numerologija Profimedia
Sanje imamo, da bi jih uresničili in se osrečili. Strah pa je poseben sopotnik na naši poti, ki skrbi, da smo previdni. Previdni. Ne preplašeni.

Vse ima svoj namen, le mi si ga včasih malo po svoje razlagamo. Teden pred nami nam bo postregel s kar nekaj situacijami, v katerih bomo težje razlikovali intuicijo ter strah ter domišljijo. 

Strahu ne premagamo tako, da čakamo, da mine. Pogum pomeni delovati vkljub strahu in z zaupanjem vase. Pri tem nam lahko pomaga domišljija, ki nam ponudi včasih naravnost genialne rešitve. Kaj bi bila fantastična rešitev za vašo največjo tegobo?

No, kako pa lahko razlog oziroma vzrok te tegobe spremenite na način, da premagate strah?

Pravijo, da naj se najbolj ubadajmo s tistim, čemur se najbolj upiramo. Tisti znani ''jaz pa že nisem ničesar naredil/a narobe, tokrat so pa res drugi krivi'' bo zdaj v ospredju. 

Kje sami svojo moč polagate v tuje roke, ali pravzaprav ''kar nekaj'', ker stvari ne vzamete v svoje roke? 

Teden pred nami nosi energijo in zagon za premagovanje ovir. 

Bodimo torej Hrabri Miško!
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj vam gre najbolj na živce?
Kdaj ste vi točno takšni?
Česa se bojite?
Kaj je najslabše, kar se lahko zgodi?
Je res tako zelo hudo, da dobesedno ne bi preživeli?
 
UGODEN ČAS ZA:
Premagovanje strahu
Preboj preko ovir
Prelom okovov, ki vas hromijo

število življenjske poti | Avtor:

 
Število življenjske poti 1

Lahko bi bili nekoliko bolj čustveni, kar pomeni le, da potrebujete svoj lasten objem. Postavite sebe in morda tudi več počitka na prvo mesto.
 
Število življenjske poti 2
Ne bojte se resnice. Ne bojte se skritega. Ne bojte se lastne sence. Energija vas podpira. Izrazite svojo resnico. Stojite v svoji moči. Močni ste.
 
Število življenjske poti 3
Opazujte, čemu in komu namenjate svojo pozornost, ljubezen, čas in denar, energijo – torej sebe. Bi bila morda smiselna prerazporeditev?
 
Število življenjske poti 4
Strah je čustvo, zato se ga ne lotevajte racionalno. Varno ali ogroženo se počutimo. Zato včasih razlaga ne pomaga, Pomaga objem. 
 
Število življenjske poti 5
Dinamičen teden je pred vami, zato ne računajte na preveč počitka. Bodite pozorni, da se preveč hitro ali zaletavo (užaljeno) ne odločate.
 
Število življenjske poti 6
Več ljudi bi vam želelo pomagati ter biti  kvaliteten del vašega življenja, kot si morda predstavljate. Morda pa bi malo pokukali med nove ljudi?
 
Število življenjske poti 7
Domišljija nam jo lahko naravnost zagode, kajne? Običajno vam le redkokdaj, a v tem tednu bodite previdni, da ne odjadrate na krilih imaginarnega.
 
Število življenjske poti 8
Prejšnji teden so se rodile ideje, zdaj je čas za načrt. Bodite praktični in ne zapravljajte svojega časa za nič, kar ni pomembno v tem tednu.
 
Število življenjske poti 9
Preboj je kot preporod, ti pa so vam poznani, kajne? Na nek način, najverjetneje nenavaden, se boste prerodili ta teden. Vi odločate. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.