Magazin > Horoskop in Numerologija
198 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 10. do 16. julija 2017

Lili Sorum Anže Godec
Zdaj je čas za uspeh!

Vse ima svoj namen in svoj čas. Tudi uspeh. Pravzaprav je to eden največjih testov v življenju. Ko uspemo, tudi pokažemo svoj pravi obraz. Marsikdo takoj, ko okusi sladkobo uspeha (in/ali denarja) pozabi na svoje starše, prijatelje in najboljše namene ter postane prevzeten. Morda se je to kdaj zgodilo tudi vam in zdaj ne zaupate.

Tako pomanjkanje in huda stiska za preživetje kot uspeh sta preizkus. Samo vi, samo vsak človek kot posameznik, pa odloča kakšen je v tej situaciji. 

Število življenjske poti 1
Pomoč bo ključna beseda tega tedna. Morda jo potrebujete vi (lepo besedo) ali pa jo boste vi nekomu ponudili. Ne sklepajte prehitro, raje povprašajte in se prepričajte. 

Število življenjske poti 2
Vpletite več nagajivosti in humorja v svoj vsakdan. Opazili boste, da se vam tako lažje utrnejo dobre zamisli in obenem zelo uspešne rešitve tudi navidez brezizhodnih težav.

Število življenjske poti 3
Zamisli naj postanejo konkreten načrt. Pisalo v roke in zapišite svoje ideje ter obenem podrobno razdelajte, kako jih boste dosegli. Pozorni bodite na prehrano in gibanje.  

Število življenjske poti 4
Ne bojte se občutka negotovosti, ki bi se lahko pojavil. Prinaša opozorilo, da je sprememba potrebna. Zdaj je čas, da se osvobodite okov, omejitev in strahu. Pogumno.

Število življenjske poti 5
Čistva postajajo glasnejša in bolj uživate v družbi vam najljubših oseb. Ne? Morda pa je čas za nove 'najljubše' osebe v vašem življenju? Odprite se novim odnosom in osebam.

Število življenjske poti 6
Neka misel vedno znova prihaja v ospredje. Preko te misli zajemite občutek. Na kaj vas spominja? Nato odložite bremena preteklosti in se usmerite v prihodnost. Drugačno. 

Število življenjske poti 7
Morda omahujete, da bi storili korak naprej? Ne čakajte, da bo vse v vesolju popolno, kajti vedno lahko najdemo izgovor. Energija vas podpira, zato manifestirajte bolj odločno. 

Število življenjske poti 8
Znate sprejemati? Sprejeti sebe, darove in občutek, da ni vsega treba vam postoriti, je lahko težko. Zdaj je čas, da žanjete in sprejemate darila pretekih dobrih dejanj.

Število življenjske poti 9
Obdaja vas dinamična energija, zato imate lahko nekaj težavic s spanjem. Pomaga fizična aktivnost. Usmerite energijo v nekaj popolnoma novega in razburljivega. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.