Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

Numeroskop za teden od 11. 1. do 17. 1. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Povezujmo se med seboj.

Povezujmo se. Seveda to pomeni, da sprejmimo druge take, kot so, in jim prisluhnimo z zanimanjem. Spoznavajmo. Osebe, ki jih dalj časa poznamo, so se v tem obdobju zagotovo spremenile - smo to opazili? Tudi stari prijatelji potrebujejo našo pozornost; tako kot bi jih ravno spoznali. 

Negujmo sposobnost poslušanja. Se kdaj zasačite, da poslušate nekoga in vzporedno primerjate pravzaprav svojo zgodbo ali podobno situacijo, namesto, da bi se tej osebi resnično posvetili?

Število življenjske poti 1
Bodite ustvarjalni in izkoristite val sveže energije, ki vam bo pomagal preseči ovire. Več malo drugačnih zamisli boste imeli v tem času. Radi imate novosti, zato je čas, da ustvarite lastne novosti. 

Število življenjske poti 2
V tem času se posvetite svojemu fizičnemu telesu in vsem, kar je povezano z materialnim nivojem. Kako bi lahko bolj zdravo živeli? Kako bi lahko bolj odgovorno in vesto ravnali?

Število življenjske poti 3
Obeta se vam lahkoten teden, ki nosi nekaj sprememb. Verjetno ste jih večino že predvideli, zato večjih presenečenj ne bo. Prepustite se toku. Bolj, ko boste spontani, boljše bo za vas.

Število življenjske poti 4
Srček bo imel glavno besedo, zato na noben način ne zatirajte čustev. Karkoli občutite je dragoceno. Dovolite skritim občutkom na plano in jim prisluhnite. Kaj ali koga pogrešate?

Število življenjske poti 5
Nekoliko bolj resnoben teden se vam obeta, ko je idealen čas za učenje in analiziranje. Zato, morda ne bi bilo napačno narediti pregled preteklosti. Želje, zadani cilji, dosežki, počutje...

Število življenjske poti 6
Ste močna oseba, ki zna pokazato svojo voljo, a večinoma, ko se počutite stisnjeni v kot. Morda pa ni potrebno čakati, ''da dihate na škrge'', da bi se postavili za sebe? Kaj vas moti?

Število življenjske poti 7
Možno je, da se bo nekaj končalo. Kako se počutite ob tej izjavi? Strah, bolečina, izguba? Morda pa vas bo nehala boleti glava, ker se bo določeno ravnovesje obnovilo - ne domnevajte negativno.

Število življenjske poti 8
Končno imate več energije. Znova na tirnicah življenja, ki vodijo v uspeh. Izhajajte iz te energije in lotite se novih projektov še pred koncem tedna. Zaupajte v svoje sposobnosti. Korajža velja.

Število življenjske poti 9
Obeta se vam pomemben pogovor. Povsem verjetno je, da kar s seboj ali s svojo preteklostjo. Je možno, da nekaj (sebe) dojemate preveč kritično? Morda pa niste mogli drugače, ali bolje ravnati?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.