Magazin > Horoskop in Numerologija
1053 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 11. do 17. 5. 2020

numerologija Profimedia
Korak naprej, dva nazaj, kaj pa zdaj?

Lekcije 20. tedna: 
Kako ravnate, kadar se zdi, da nimate besede v dogajanju? Se upirate, pritožujete prijateljem, kujate, smilite sami sebi, potožite ali tlačite v sebe, morda izbruhnete…? 

V življenju so trenutki, ko je prav, da se prilagodimo. Razlog, da nekaj doživljamo kot tako pomembno, da se tako odločimo, leži zunaj nas, a odločitev znotraj nas – in razlog je tisti odločilen. Zakaj ste se tako odločili?

Kaj je pomoč? Je pomoč še pomoč, kadar se z njo hvalisamo, ali jo kasneje očitamo? Je pomoč v resnici pomoč, kadar delujemo kot mi menimo, da mora druga oseba ravnati, ne pa tako kot druga oseba ali sama situacija potrebuje našo pomoč? 

Vsi se kdaj prilagodimo, a razlog je lahko sebičen (kasneje zahtevam uslugo) ali pa izvira iz sočutja. 

Učimo se pravih globin povezovanja. Ljudje smo si različni. Nekateri v odnose stopajo zelo plitko in brez prave predaje ali navezanosti. Kot bi šli v morje le do gležnjev. Nekateri se globin dotikajo, a jih ne občutijo – kot bi šli v morje nekako do pasu. Nekateri pa se popolnoma odprejo, zaupajo, doživljajo in v celoti izkušajo globino – kot bi se v morju potapljali. Tako kot se lahko prvi omenjeni počutijo prazni (saj so na suhem), se lahko drugi sem ter tja utapljajo.

Ni prav in narobe. Ste vi. Poznavanje sebe je ključnega pomena. Tako, če ste oseba vode do gležnjev, se izogibajte oseb, ki plavajo, saj jih boste le prizadeli in najbolj žalostno je, da se globine bolečine, ki jo boste povzročili, ne boste zavedali, saj še niste zaplavali in ne veste kakšen je občutek morja na koži, obrazu, kako lepo se je potopiti…

Zato, stopimo korak nazaj preden naredimo dva naprej v tem času.


VPRAŠANJA V POMOČ
Kdo ste? Kakšna oseba ste v odnosih? Kaj potrebujete? Kakšne osebe si želite? Ali morda 'to', kar iščete v drugi osebi, pogrešate pri sebi?


UGODEN ČAS ZA
Samokritičen pogled nazaj
Spoznavanje sebe in lastnih potreb
Iskren pogovor

 

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1 
Izrazite se na način, ki bo kratek in jasen. Veste, lahko bi se zgodilo, da bi vas v  poplavi vaših slikovitih besed namreč narobe razumeli. 


Število življenjske poti 2
Temelji odnosa so pomembni. Kaj sestavlja vaše? Zaupanje, iskrenost, zvestoba…? Ali, kar dajete tudi prejemate? Gradite na novo.


Število življenjske poti 3
Mnogokrat znamo drugim podariti svobodo, da so, kdor so – pa jo dajete sebi? Osvobodite se preteklih zamer. Zadihajte bolj polno. 


Število življenjske poti 4
 Čustva vas bodo prevevala, a izkazalo se bo, da ne bodo stalnica. Potrebna so zato, da spremenite svoje mnenje o nečem/nekom.


Število življenjske poti 5
Resnica ni vedno lahka, je pa potrebna. A ne kopajte se v kritikah, raje iščite rešitve. Kako lahko spremenite sebe ter izbirate drugače?


Število življenjske poti 6
Več odločnosti bo potrebno, da bi bili upoštevani. A vprašajte se: je res potrebna praktično prisila? Ima doseženo potem pravo vrednost?


Število življenjske poti 7
Morda ste v umu zaključili, a vaše srce še vedno potrebuje nekaj več časa za zdravljenje. Dajte si ta potreben čas. Več počivajte te dni.


Število življenjske poti 8
Nove priložnosti so pred vami, a prinaša vam jih nekdo drug. Posredno lahko krepko spremenite svoje življenje. Sprejemajte zase.


Število življenjske poti 9
Morda pa stvari niso takšne, kot se vam zdijo. Prav možno je, da se vam obeta hladen tuš. Odgovor leži v vas samih. Analizirajte sebe. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.