Magazin > Horoskop in Numerologija
324 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 12. do 18. 4. 2021

numerologija Profimedia
Ljubezen do sebe ni zavrnitev drugih.

Lekcije 15. tedna: 
Ljubezen do sebe ne pomeni zavračanja drugih. Življenje ni vedno črno-belo. 'Da', ki ga namenite sebi, ni nujno 'ne' drugim. Včasih se zdi, da smo v borbi z okolico. Ta teden skušajte opustiti morebitne podobne občutke. 
 
Narava stremi k harmoniji. Želi si uravnovešanja. Potrebujemo oba ekstrema, da bi našli sebe v sferi možnosti, zato je pomembno pokukati preko svojih navad in ustaljenega načina delovanja. Pomembno je reči 'ne' in pomembno je znati reči tudi 'da, hvala'. 
 
Dogodki tedna nas bodo opominjali na pomembnost ljubezni do sebe. Bodite strpni najprej do sebe in lažje boste strpni do drugih. Predvidevati je, da bo ta teden morda celo težje biti nežen do sebe kot sicer. Morda bi se lahko oglasili očitki, da niste dovolj dobri ali celo sebični, ukazovalni in objestni.
 
Pravzaprav pa vas želi življenje spodbuditi k odgovoru na vprašanje: kaj pa vi mislite .. o sebi?
 
To je eno najbolj pomembnih vprašanj pravzaprav. Bolj pomembno je, kaj mislite o sebi kot o čemerkoli drugem na temu svetu.  
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj pravzaprav mislite o sebi?
Ste dobra oseba?
Kako bi lahko bili boljši človek? 
Kaj bi na sebi spremenili? 
 
UGODEN ČAS ZA:
Ljubeče izbire
Premagovanje lastnih kritik
Opolnomočenje sebe
 

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Lahko bi bili deležni nepričakovanih informacij, ki bodo zelo spremenile vaš pogled na vam pomembno zadevo. Dajte si potreben čas in odmik. Ne odločajte se zdaj. 
 
Število življenjske poti 2

Ne bojte se postaviti za sebe. Naj vas ne plaši odziv okolice. Nič, kar je res vašega, ne morete izgubiti. Ne dobrega, ne slabega. Le sebe v strahu pred izgubo. 
 
Število življenjske poti 3
Zdravljenje česarkoli se prične s prepoznavanjem tistega, kar zdravljenje potrebuje. Kaj potrebuje vaš notranji otrok? Kaj potrebujejo ranjeni deli vas? Ste vi 'tam' zase?
 
Število življenjske poti 4
Novo ni nevarno. Nenavadno ni nevarno. Drznite si biti pustolovski kot pionir in zapustiti varno okolje poznanega in navajenega. Zdaj je čas za bolj direkten pristop. 
 
Število življenjske poti 5
Vedno znova se soočamo z drugo platjo zgodbe in izzivi prilagajanja oziroma pričakovanj okolice, da se bomo podredili. Ta teden premislite, preden odgovorite.
 
Število življenjske poti 6
Domišljija je lahko naša najboljša prijateljica ali pa sovražnica. Izbira je v resnici vaša. Boste iskali rešitev ali težavo? Izvrsten čas, da se odločite, česa si želite. 
 
Število življenjske poti 7
Sprememba je lahko začasna ali trajna. Kdaj ste se le za nekaj časa spremenili? Dogodki tedna vas bodo spodbujali k drugačnim izbiram, ki ne bodo trajne. 
 
Število življenjske poti 8
Pravimo, da smo vsi del celote, vsi smo delček sveta. Ste kdaj razmišljali o tem, kakšen delček ste za drug konec sveta? Tudi tam imate svoj vpliv potemtakem.  
 
Število življenjske poti 9
Ljubezen do sebe včasih zahteva tudi podroben pogled vase, ki nam pomaga razumeti, kako biti bolj iskreni. To ni vedno lahko. Kar pogumno se zazrite vase in se objemite.  
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.