Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

Numeroskop za teden od 12. do 18. decembra 2011

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je teden spreminjanja pogledov na svet, življenje, nas in okolico. Pred čim si zatiskate oči? Česa si ne zmorete priznati? Zakaj? Pravijo, da se je z najhujšim strahom treba soočiti. Osebno menim, da je treba pogledati v oči sebi, v svojo dušo in srce. Kdaj sami sebi lažemo, da nam ni treba storiti bolečega koraka? In kdaj je možno, da se motimo? Kar je prav, ne boli, ampak pomirja. Naj vas vodi mir v srcu.

Število življenjske poti 1
Čustveno obdobje, ko je možen razpad zveze, avanturica ali neodgovorno ravnanje v medsebojnih odnosih (tudi prijateljskih). Laž ima kratke noge.

Število življenjske poti 2
Odmik je pravzaprav velikokrat beg. Pred čim bežite? Sami pred seboj se ne morete skriti, torej? Pogumno se pogovorite o tem, kar bi raje pozabili.

Število življenjske poti 3
Kje ste neorganizirani in zmedeni? Česa se lotevate raztreseno in tako puščate, da odteka preveč časa in energije, pozornosti? Bi urnik pomagal?

Število življenjske poti 4
Pred vami je čas, ko bi najraje potegnili črto in odšli ali vsaj drugim ukazali, naj vas pustijo pri miru. Lahko pobegnete, ampak vaši vzorci in misli bodo šli z vami.

Število življenjske poti 5
Polni novih zamisli in načrtov za prihodnost. Pravi čas, da razmislite, kako se jih boste lotili, ne le, česa. Uporabite domišljijo in otroško razposajenost.

Število življenjske poti 6
Trudili se boste uporabiti seksualno energijo, da bi zakrili resnične težave v odnosu. Razmislite, ali se je vredno spustiti tako nizko, in predvsem, ali to res pomaga.

Število življenjske poti 7
Čeprav ste večkrat resnobni, je zdaj čas za norčije in sprostitev. Razvajajte sami sebe in ljudi, ki so vm dragi. Stres naj bo le misel, ne realnost. Uživajte vsak trenutek.

Število življenjske poti 8
Delavno obdobje, ko si boste zadali več dela kot sicer. Bodite pazljivi, da ste temu primerno tudi plačani. Malo več pozornosti namenite zdravju in počitku.

Število življenjske poti 9
Čas zabave, čas potovanj in predvsem čas sprememb. Ne bojte se drugačne prihodnosti, kot ste si jo v mislih zadali že zdavnaj. Varni ste. Vse je dobro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.