Magazin > Horoskop in Numerologija
40 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 13. 1. do 19. 1. 2014

Lili Sorum Anže Godec
''Karma je vedno aktivna.''

Teden, ki se prične s karmičnim datumom 13, se nadaljuje z dnevi 14., 16. in se
konča s karmičnim dolgom 19.

Ego, sebičnost, nestrpnost, neodgovornost in podobni občutki bodo močnejši. Prijalo bi zbežati, kazati s prstom na druge in kriviti vse povprek, namesto, da bi se zazrli vase. Ne čudite se, če boste deležni kritik, nesporazumov in kratkih stikov v komunikaciji. Vprašajte se ali s svojim obnašanjem nemara ne doprinašate negativni energiji. Včasih je res bolj modro umiriti žogico, kot pa imeti prav.

Število življenjske poti 1
Najmočnejši občutek v tem tednu bo strah, kar sicer ni vam podobno. Preteklost vas ne zasleduje. Vi ste tisti, ki ste se (prehitro) odmaknili stran, misleč, da ste preboleli.

Število življenjske poti 2
Dovolite si. Preprosto dovolite si občutiti. Čutni užitki niso nič slabega. Ne zatirajte sebe in svojih občutkov, čustev, boječ se, da boste nekoga prizadeli. Dovolite si. Prosim.

Število življenjske poti 3
Teden čustev, romantike in preobratov na področju odnosov. Bolj ste ranljivi kot sicer in zelo dovzetni za ekstatično srečo ali pa občutkom depresije. Potrudite se uravnovešati.

Število življenjske poti 4
V trenutkih, ko potrebujete svoj mir, to razločno povejte okolici. Sicer bi se vaš odmik lahko razumel kot zamera. V napetih trenutkih se spomnite, da je Resnica tista, ki osvobaja.

Število življenjske poti 5
Pojavili se bodo trenutki, ko bi si želeli izsiliti določene dogodke. Ničesar resnično dobrega ne boste dosegli na tak način. Dovolite zadevam, da se same razpletejo. 

Število življenjske poti 6
Zaključili ste. Dovolj je bilo odrekanja in hoje po sebi. Ni važno kake izgovore tudi sami poiščete za osebe, ki do vas niso spoštljive – presekajte odnose, ki niso kvalitetni.

Število življenjske poti 7
Občutili boste pogum in hrepenenje po novem. Nov začetek je dober le, kadar je Preteklost razčiščena. Torej, počistite pred svojim pragom, preden stopite skozi nova vrata.

Število življenjske poti 8
Hrepeneli boste po družbi in povezanosti. V tem času ponudite roko osebam, ki jo potrebujejo in tudi sami sprejmite naklonjenost. Sedaj je pravi čas za sodelovanje.

Število življenjske poti 9
Ustvarjalno inspirirani se boste soočali s svojimi notranjimi boji. Naj vas ne zavedejo dvomi in črne misli. Odločite se, da je vse za nekaj dobro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.