Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 13. 4. do 20. 4. 2009

Žurnal24 main
Vpliv števila sedem nas bo spodbujal k introspekciji in razmišljanju, premišljevanju, preudarjanju o nas samih in življenju, ki ga živimo.

Vleklo nas bo v naravo in v mir svojih misli. Želeli bomo preveriti kakovost, ki jo imamo v življenju, in to na vseh področjih, kakšne so osebe, ki nas obdajajo, v kakšnih okoliščinah živimo in delamo, kakšen odnos imamo sami do sebe in tako dalje.

Število življenjske poti 1

Na trenutke boste imeli polno glavo vsega in si boste zaželeli reda v življenju, kot da bi si želeli spomladanskega čiščenja vsega, kar vam ne prinaša lepega, naj gre za situacije na delovnem mestu ali doma, ali v odnosih, ali na zdravstvenem področju; na nek način se boste hoteli znebiti vsega, kar vas obremenjuje. Želeli boste preprosto odrezati.

Število življenjske poti 2
Vaša občutljivost bo na preizkušnji zdrave kmečke pameti. Kar čutite ter kar bi bilo po neki logiki bolj prav, da bi si želeli ali k čemur naj bi stremeli, sta dve zelo različni stvari. V tem času se boste na nek način pregovarjali sami s seboj kaj bi morali in kaj občutite. Na nek način se boste oddaljili od nečesa, kar se vam bo zdelo močnejše od vas.

Število življenjske poti 3
Prepoznavali boste nove plati sebe, katere so vam bile prej nepoznane. Predvsem pa se boste postavili zase na nov način, ne boste se več opravičevali in zagovarjali, temveč boste preprosto obstajali. Hrepeneli boste po novi samostojnosti in svoji avtonomnosti, kot da bi bili zapleteni v preveč odnosov naenkrat. Dojeli boste, da si zaslužite najboljše na svetu tudi vi.

Število življenjske poti 4
Osebe okoli sebe boste dojemali v neki novi luči, kot bi doživljali razsvetljenje na področju medsebojnih odnosov. Poudariti je treba, da se premalokrat zavedamo, da smo mi sami 50 odstotkov kateregakoli odnosa, pa naj nas le-ta moti ali pa izpolnjuje in osrečuje. Zvišajte svoja merila do sebe in drugih. Ne delajte stvari na pol. Zavedajte se kaj vi prinašate v odnos.

Število življenjske poti 5
Prišel je čas, ko se boste posvetili svojemu notranjemu otroku, kar bi se znalo kazati preko spominov na otroštvo, ki se vam bodo nenadoma pričeli utrinjati. Kdo ste vi v svoji osnovi? Ko vse plasti odpadejo in ste kdor ste, brez pričakovanj okolice, družbe, življenja in nenazadnje vas samih? Kdo ste pravzaprav vi?

Število življenjske poti 6
Od vas se bodo pričakovala nova znanja na delovnem področju, torej v službi oziroma v študiju, vrtcu ... Naj vas novi izzivi ne motijo, ker so le situacije, iz katerih se boste naučili nekaj novega. V tem času si boste nabrali kar nekaj dragocenih izkušenj, ki vam bodo še kako dobro služile v nadaljnjem življenju. Ne upirajte se razvoju.

Število življenjske poti 7
Primorani se boste prilagoditi avtoriteti v vašem življenju, kar vam ne bo nikakor ugajalo. Dozdevalo se vam bo, da nimate trdnih temeljev, na katerih bi lahko karkoli gradili, kot da ne bi imeli tal pod nogami. Ne prelagajte svojega življenja v roke drugih. Vzemite si čas in definirajte svoje cilje ter obenem kaj ste pripravljeni storiti, da bi jih dosegli.

Število življenjske poti 8
Raziskovali boste vpliv vaše družine na vas in vaše življenje. Kakšne so vaše korenine ter zgodovina? Kdo ste vi, če vas uvrstimo v vašo družinsko drevo? Zdaj je čas, da postanete samostojna enota, ki deluje ljubeče v skladu s tradicijo, a kljub temu je individualna in zvesta svojim prepričanjem. Vaša življenjska pot je le vaša.

Število življenjske poti 9

Po čustveno napornejšem prejšnjem tednu, se boste povlekli vase in lizali svoje rane v miru in tišini, kar sicer lahko pomeni tudi, da se boste šli zabavat z družbo, ki vas ne bo vprašala, kako ste. Potrebujete počitek na srčnem področju. Neke vrste popoln odklop od svojih čustev in dvomov, strahov, kot tudi pretirane čustvenosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.