Magazin > Horoskop in Numerologija
4 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 13. 6. do 19. 6. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Teden Karmičnih števil!

Teden bomo pričeli s Karmičnim številom 13, ki mu sledita še 14 in 16 ter zaključili s številom 19. Vsa našteta števila so Karmična, ki nam bodo na čustvenem področju tresla hlače. Lekcije Ljubezni do sebe ter brezpogojne Ljubezni so na vidiku!

Obeta se nam bolj čustveno obdobje, obenem pa je možen tudi občutek otopelosti. Bodite pozorni na razliko. Morda vas nekaj ni ''minilo'', kot bi po domače rekli, temveč ste preprosto preobremenjeni in se s tem ne ubadate tako intenzivno kot bi se sicer.

Delajmo na odnosu do sebe ter opazujemo ali smo lahko bolj brezpogojno ljubeči do drugih. Na kakšen način bi bili lahko bolj potrpežljivi do sebe?

Število življenjske poti 1
Resnica bo izjemno jasna. Obstaja možnost, da ji ne boste želeli pogledati v oči. Kritika ni potrebna, temveč sprememba. Sprejmite tista dejstva, ki vam niso pogodu.

Število življenjske poti 2
Potrebno se bo postavit za sebe. Ne pričakujte, da vas bo nekdo ubranil, ali da bo Življenje poskrbelo. Lekcija Ljubezni do sebe je postaviti mejo. Odločno.

Število življenjske poti 3
Vsak konec je nov pričetek. Tudi, ko govorimo o obdobju. Ste bili preveč preplašeni, da bi odnos ali navado končali? Se bojite zamerit drugim? Kaj pa sebi?

Število življenjske poti 4
Nova energija vas bo obdajala, zato se ne vračajte v preteklost. Pogreta juha ni nikoli tako dobra kot sveže skuhana. Pojdite novemu življenju naproti. Sedaj.

Število življenjske poti 5
Dejanje, ali besede druge osebe vas bodo zdramili. Sprejmite ogledalo. Poiščite sporočilo za vas. Kaj je potrebno spremeniti? Krenite po novi nepoznani poti.

Število življenjske poti 6
Naj vam je domišljija ne zagode. Se je nekaj dogajalo na tak način v preteklosti; ali se v resnici dogaja sedaj? Ne bojte se nečesa, kar se je zgodilo. Minilo je.

Število življenjske poti 7
Dogajanja okoli sebe boste dojemali zelo resno. Možen je občutek, da ničesar ne morete spremeniti. Pa je resnično temu tako? Vedno imamo izbiro. Izberite, torej.

Število življenjske poti 8
Več spontane in iskrive energije vas bo obdajalo, zato zlahka spregledate lekcije tega tedna. Ne odločajte se prehitro. Odločite se, ne odreagirajte. Ugoden čas za dopust.

Število življenjske poti 9
Tako kot spreminjamo svoje miselne vzorce, spreminjamo tudi svoja čustva. V tem času oprezajte za čustvi ter občutki, ki so vam bili do sedaj nepoznani. Prisluhnite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.