Magazin > Horoskop in Numerologija
2342 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 13. do 19. 2. 2023

numerologija Profimedia
Karmični teden pod vplivom števila 7: POKALO BO!

Tokratni teden bo udaril po mizi našega življenja. Zavedati se moramo, da je število 7 zelo subtilno, obenem močno in neizprosno. Deluje znotraj, v naši podzavesti, na našem nezavednem in v našem umu. To pomeni, da se udarca usode morda niti ne bomo kaj dosti zavedali med tekanjem od ene k drugi obveznosti. 

Karmični dnevi, 13., 14., 16. in 19. bodo ključni dnevi močnejših energij. Na te datume ne podpisujte pogodb, ne imejte pomembnih pogovorov (čeprav se bodo najverjetneje vseeno odvili) in ne izzivajte usode.

Ne ustrašite se napetih energij. Drevesa potrebujejo veter, da jih počeše in osveži, pomaga odvreči stare liste in gnile sadeže. Mi pa potrebujemo veter Karme, da nas malo ''nagliha'' v pravi smeri. Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni in to velja za vse nas. Vsi smo kdaj brcnili v temo, ko smo imeli najbolj plemenite namene in želje v mislih.

Zato, hvaležnost prejmimo opomnike in opozorila, ki nam jih ta teden prinaša. Ponovno pa opozarjam, da bo večina sporočil očem zakritih. 

VPRAŠANJA V POMOČ:
Česa se bojite?
Katero skrivnost bi radi vzeli s seboj?
Česa pa si ne priznate
Kako bi lahko delovali bolje?

UGODEN ČAS ZA:
Delo na sebi
Prepoznavanje slabših izbir
Razumevanje tujih slabih izbir
Učenje in nadgrajevanje sebe kot osebe

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Ego bi lahko bil glasnejši te dni. Že imate lahko prav, res je, ampak – kako pa izražate svoj prav in svojo avtonomnost? Bodite mirni. Pritisk bo minil.

Število življenjske poti 2 
Vedno obstaja srednja pot. Če je druga oseba noče videti, je na vas, da to uvidite in ne upate več. Nalijte si čistega vina. Čas je za vas boljše odnose.

Število življenjske poti 3
Bolj odločni bi lahko bili, zato jasno izrazite svoje meje, pričakovanja in stališča. Izražajte se kratko in jedrnato, da ne bi prihajalo do nesporazumov. 


Število življenjske poti 4
Raziskujte nasprotje sebe. Dopustite možnost, da vas bo nečesa naučila ravno tista sfera, zadeva, koncept, ki vam gre najbolj na živce. Radovedni?


Število življenjske poti 5
Lahko bi se počutili bolj navihane, pa tudi morda bolj čustveno ranljive. Nič hudega, saj ste človek s srcem. Ne natrpajte si preveč svojega urnika te dni. 


Število življenjske poti 6
Strah je le misel, zato mu ne verjemite preveč. Pravzaprav, premislite si! Od zdaj naprej verjemite, da vam prav nihče ne more škodovati. Varni ste.


Število življenjske poti 7
Čas je za drugačen pogled na nekaj, kar je močno zakoreninjeno v vas. Morda pa je treba nekaj preprosto spustiti. Morda se mora nekdo sam naučiti. 


Število življenjske poti 8
Ljubezen do sebe je v vašem primeru lahko zelo zahtevna. Občasno ste samo destruktivni, zato namerno umirjajte svoje misli in energijo te dni.


Število življenjske poti 9
Nauki letijo vsepovsod okoli vas. Ste duša, ki bi rada pomagala, a včasih ne najdete načina kako bi pozdravili svojo lastno bolečino. Uravnovesite. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.