Magazin > Horoskop in Numerologija
1096 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 13. do 19. 3. 2023

numerologija Flynet
Karmični datumi v post-mojstrskem tednu!

Le kaj bi lahko šlo narobe?

Hm, le zakaj? Včasih potrebujemo tovrstne dneve in tedne, da bi vse, za kar ne sumimo, da je narobe, postavilo na pravo mesto!

Naš pristop in doživljanje sta najbolj pomembna. Bolj kot tisto, kar se je zgodilo. Mnogi bolniki, ki so premagali raka, vam bodo zaupali, da je bila to sicer huda izkušnja, a naučili so se mnogo več, kot bi se sicer. 

Nič ni samo po sebi dobro ali slabo, tudi teden pred nami ne. Stopamo v enajsti, torej mojstrski teden, ki bo prežet z vsemi karmičnimi datumi (13, 14, 16 in 19). 

Kaj ni vsak dan sestavljen iz dneva in noči, vsak naš odnos iz dveh oseb in še bi lahko naštevali. Ne iščimo le dobro, ne potrjujemo le slabo. Teden pred nami nam bo postregel z mešanico NAS.

Kdo pa ste vi? Kako zelo (ali pa ne) vplivate na svoje življenje?

V letu duhovne in osebnostne rasti bodo tovrstni dnevi prinesli možnost učenja in prepoznavanja predvsem sebe.
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj je največja kontradiktornost vašega življenja?
Kaj bi 100 % spremenili?
Koga bi spremenili?

UGODEN ČAS ZA:
Razumevanje obeh plati zgodbe
Prepoznavanja nasprotja
Sprejemanje sporočil 

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Ostajajte zvesti sebi, čeprav se morda zdi to najslabša izbira trenutno. Le vi živite sebe, zato se nikakor ne omejujte. Spustite domišljijo z vajeti!

Število življenjske poti 2
Okrepite temeljne in najbolj pomembne odnose v svojem življenju. Definitivno največ časa namenite odnosu in dvogovoru sebi. Kaj si govorite te dni?

Število življenjske poti 3
Obeta se vam sprememba! Najverjetneje v načinu vašega razmišljanja. Bodite odprti drugačnosti, iščite nasprotja in se iz njih učite. Ohranite pa svoje stališče.

Število življenjske poti 4
Prisluhnite sebi! Poslušajte najbolj nežen in drobcen glasek svojih globin. Kako lahko vi do sebe ravnate kar najbolje? Ste ljubeči in skrbni tudi do sebe?

Število življenjske poti 5
Razkrilo se vam bo nekaj nenavadnega ali nepričakovanega. Sprejmite sporočilo življenja z zvrhano mero pozitivne energije in odločnosti. Imate to!

Število življenjske poti 6
Vemo, da odločnost vodi k odličnosti – kam pa vodijo vaša podzavestna prepričanja? Kam vi stopate – namenoma? Morda pa vam res ni treba (spet)? 

Število življenjske poti 7
Zdravljenje je na poti. Kakšni občutki vas prevevajo ob tej misli? Kje bi si najbolj želeli magičnega preobrata in čudežnega zdravljenja? Za mnoge bo to preteklost.

Število življenjske poti 8
Obdaja vas val sveže energije in zagona. Vi usmerjate svoje življenje in nikakor ne obratno. Prav nikomur se ne opravičujte, da ste, kdor ste. Vi sebi dajete vrednost. 

Število življenjske poti 9
Poslušajte svojo notranjost, a razlikujte intuicijo in pa strah ter bujno domišljijo. Včasih vam jo čustva nekoliko zagodejo, kajne? Poslušajte mir. Sebe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.