Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

NuMeRoSkoP za teden od 14. 10. do 20. 11. 2011

Lili Sorum Anže Godec
Po močnem prejšnjem tednu bomo pobirali koščke razpadlih mask in fars. Preudarite, ali je resnično dobro, da jih lepite? Čas je, da spustite slabo stran od sebe.

Število življenjske poti 1
Predvsem bodite pozorni, kako komunicirate z drugimi. Pomembno je, da ne ponavljate svojega stališča samo zato, da bi sebe slišali govoriti.

Število življenjske poti 2
Bodite bolj sproščeni. Bodite odprti drugačnemu razmišljanju, drugačnemu načinu življenja. Naj bo namesto sivine rutine mavrica.

Število življenjske poti 3
Poprimite za delo, ki ga prelagate in prestavljate. Ne bo se opravilo samo; niti ga ne bo naredil nekdo namesto vas.

Število življenjske poti 4
Poskrbite za več sprostitve. Dovolite si nekoliko izpreči in se posvetiti potrebam svojega telesa. Kako bi lahko živeli bolj zdravo?

Število življenjske poti 5
Odprite se čustvom, ki se jim še dalj časa odmikate. Kot sami opažate, nikakor ne postajajo šibkejša. Priznajte si, lažje bo.

Število življenjske poti 6
Odmaknili se boste in potlačili svoja čustva. Po zelo težkem prejšnjem tednu si boste želeli miru. Spočijte si. Ampak vseeno se soočite.

Število življenjske poti 7
Deloven teden. Obdobje, ko se zadev lotite na drugačen način. Kako ste lahko učinkovitejši? Kako so lahko vaši rezultati boljši?

Število življenjske poti 8
Čustveno močnejši teden. Zaključite, kar ni več dobro za vas, in se pomaknite naprej. Sprejmite darila za dobro opravljeno delo.

Število življenjske poti 9
Spodbujajte nove zamisli pri sebi; bodite pionir in inovator. Kakšne misli se pletejo v vaši glavi? Čeprav nenavadne, jim prisluhnite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.