Magazin > Horoskop in Numerologija
501 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 14. 8. do 20. 8. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Ljubezen do sebe ni egoizem!

Naš um nam mnogokrat nagaja in definira določene pojme zelo po svoje. Ljubezen je nekaj lepega in izjemno čistega. Ljubezen ne boli, ne prizadane in ni zlobna, preračunljiva, sebična – ljudje so. Še nobeno orožje ni samo od sebe nikogar ubilo. Pištole ne ubijajo, ljudje to počnejo.

Lekcije 33. tedna:
Zakaj bi bilo slabo ali egoistično imeti sebe radi? Se sploh zavedamo, kakšno sporočilo s tem komuniciramo? Kaj smo na temu širnem svetu ravno mi res tako slabi, da smo nevredni Ljubezni, tudi svoje? Opazujte občutke, ko to berete. Delajte na vseh izjavah, ki so proti Ljubezni do sebe.

Ko imamo sebe radi, smo v naravnem stanju. Nismo sebični, nismo prevzetni. Radi imejmo sebe in vse na svetu, ne glede na barvo kože, versko izpoved ali kakršenkoli drugačen dejavnik. Vse je zgolj lastnost.

Učimo se sočutja, predvsem do tistih, za katere menimo, da si sočutja ne zaslužijo. Verjemite, da imate v svoji neposredni bližini osebe, ki so do vas enako stroge in ne čutijo pikice sočutja do vaše bolečine. Ste vi zato kaj manj ali bolj dobri? Ne. Ste zgolj vi.

Opustimo merila in stališča. Naj ostane le Ljubezen.

Število življenjske poti 1
Možni so trenutki čustvene otopelosti ali potrebe po odmiku. Upoštevajte svoj notranji občutek in si vzemite več časa zase. Bližina dreves in zvok narave lahko pomaga.

Število življenjske poti 2
Lahko se zgodi, da boste bolj zamerljivi v tem času. Potrudte se prepoznati, kaj vas v resnici moti in jezi, ko vam nekdo 'stopi na živec'. Pogovorite se raje en dan po dogodku.

Število življenjske poti 3
Imate možnost prepoznati vzvode iz otroštva in jih obenem simbolično pustiti v otroštvu. Danes niste več nebogljeni, zato ne prelagajte svoje moči drugim v roke.

Število življenjske poti 4
Prejšnji teden ste na tak ali drugačen način nekaj opustili. Sedaj je čas za novo etapo v življenju, zato izbirajte nepoznano in novo. Kaj vam osebno prinaša napredek? Pogumno!

Število življenjske poti 5
Nekdo v vaši bližini vam lahko pomaga. Nenazadje, naučimo se lahko tudi na tujih napakah, ni treba upoštevati le svojih. Posvetujte se z nekom starejšim. Odločite se sami.

Število življenjske poti 6
Znotraj vas se bo ponovno prebudilo upanje, zaupanje v lep jutri. Super! Kako bi lahko s to energijo polepšali danes in tako ne čakali na jutri? Storite nekaj lepega zase.

Število življenjske poti 7
Lahko se pojavi občutek, da se vrtite v krogih brez izhoda. Uporabite to energijo tam, kjer je vztrajanje dobrodošlo (nov šport, učenje tujega jezika). Občutek ujetosti bo popustil.

Število življenjske poti 8
Ste oseba učinkovitosti, ki občasno pozabi pokukati preko lastnih omejitev. Hopla, kaj pa če ni res? V tem času se odločajte po svojem srcu in ne umu. Nič ni nedoseljivega.

Število življenjske poti 9
Močnejša čustva se oglašajo, zato naj vas nihanje ne preseneti. Če opazite občutek obupa, se pogovorite z osebo, ki ji zaupate in glejte inspirativne filme – stran od žalostnih prizorov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.