Magazin > Horoskop in Numerologija
983 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 14. do 20. 10. 2019

Jesen Profimedia
Konec dober, vse dobro?

Lekcije 43. tedna: 
Včasih se zdi, da logično razmišljanje nasprotuje kreativnosti. Morda imate v svoji bližini osebo, ki vsako vašo zamisel v kali zatre. Ste morda sami skeptični in bi lahko celo dejali, da se sabotirate? Dogodki tega tedna vas bodo na to opozorili.

Rodili smo se, da bi se učili in razvijali. Seveda se ob tem tudi zmotimo, delamo napake in obenem doživljamo uspehe. Življenje ni črno belo, zato opustimo merila, ki so neživljenjska in nas vkalupljajo. Prične pa se pri vas samih. Obljubite sebi, da se ne boste kritizirali temveč raje spodbujali.

Energija tedna nas spodbuja, da ustvarjamo na odgovoren način. Uči nas potrpežljivosti, v pravi meri prepleteno s kreativnostjo. Meje obstajajo, a absolutno jih je možno preseči. Zaupajte v sebe, da zmorete. V tem času se posvetite malo več zdravi prehrani in se nekoliko več gibajte. Priporočljiva je tudi meditacija in pa izrazno gibanje, pa naj gre za ples, jogo ali pa tek.


VPRAŠANJA V POMOČ

Je moje življenje dolgočasno?
Kako sem lahko bolj radoživa oseba?
Imam bujno domišljijo?
Sem zabavna družba?
 
UGODEN ČAS ZA

Izpopolnjevanje znanja o umetnosti
Okrepitev občutka notranje varnosti
Duhovno rast
 
Število življenjske poti 1
Posvetite se poslovni plati življenja. Vam čas, denar, energija, pozornost uhajajo? Kje ne dosegate rezultatov in kako to spremeniti?

Število življenjske poti 2
Ne oklepajte se nikogar in ničesar v tem času. Bodite pozorni na lastno počutje in nekoliko več počivajte. Vso pravico imate do tega! 

Število življenjske poti 3
Opogumite se in storite prvi korak. Včasih je ta del najtežji, nato pa vse steče kar samo od sebe. Zaupajte, da odlično zmorete. 

Število življenjske poti 4
Pogovor z nekom ali nenavadno sporočilo vam bo odprlo oči. Morda pa le niste upoštevali vseh možnosti? Bodite odprti za ideje.

Število življenjske poti 5
Nagajivo v nov teden. Ne komplicirajte preveč preprostih trenutkov. Sprostite se in se zabavajte. Analiziranje ni potrebno. 

Število življenjske poti 6
Včasih prehitro prevzame odgovornost. Morda pa le niste tako zelo krivi kot bi vas neko želel v to prepričati? Pretehtajte znova. 

Število življenjske poti 7
Obdaja vas nekoliko bolj strastna energija, zato se ne odločajte za nadure v službi temveč raje pojdite na vroč zmenek.

Število življenjske poti 8
Ljubezen bo v ospredju vašega vsakdana. Ste ljubljeni in ljubite? Kako ste lahko deležni več ljubezni in imate sebe raje?

Število življenjske poti 9
Zdelo se bo, da nihate in res boste. Vtem času se boste težje zatrdno odločali, zato pomembnejše izbire raje preložite.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.