Magazin > Horoskop in Numerologija
344 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 14.do 20. 9. 2020

numerologija Profimedia
Karma bo postregla z močnimi ogledali.

Lekcije 38. tedna: 
Karma ni prekletstvo, niti ni bav bav. Preprosto gre za uravnovešanje energij. Če v Karmo verjamete ali ne, vsi imamo preteklost, v kateri bi lahko bolje delovali. Če se ničesar ne naučimo, nas bo to slej kot prej teplo. Je že res, da si marsikdo z izkoriščanjem goljufije in krajo pridobi bogastvo, a prave sreče v tem ne najde. Prava izpolnjenost in nagrade življenja, ki v sebi nosijo smisel, niso nikoli skrite v bližnjicah. 
  
Vse v življenju ima svoj učinek. Jabolko, ki ga pojeste, komar na steni, ki vas piči, prekratek spanec prejšnje noči, in prav vsaka odločitev. Če se boste vsak dan odločali za mastno hrano, boste končali s slabimi žilami, to je dejstvo.

Mnogokrat se zdi, da jo tisti najbolj izkoriščevalski, čustveno manipulativni ljudje, dobro odnesejo. Včasih imamo občutek, da bolj kot smo pošteni, slabše je. Koliko je vredna vaša čista vest? So ljudje, ki so sposobni svoje najdražje zabosti v hrbet, jim pogledati v oči in trditi, da je žrtev njim storila krivico. Bi si želeli biti tak človek?

Kdaj jih bo ali ne bo nekdo''dobil po buči'', ne bo spremenilo vašega življenja. Kdaj jih boste ali ne boste vi dobili, ga bo. Koliko je vredno vam osebno, da ste korektni, iskreni, sočutni, pošteni...?

Dogodki tega tedna vas bodo namreč zelo preskušali. 

število življenjske poti | Avtor:

VPRAŠANJA V POMOČ
Katere izbire obžalujete?
Kako boste že danes pričeli delovati drugače?
Kako lahko uravnovesite svoje slabše izbire?

 
UGODEN ČAS ZA
Dvig standardov in zahtev do sebe
Postavitev meje nespoštljivim 
Novo poslovno idejo 
 
Število življenjske poti 1 
Ustvarjajte rešitve, ne zaplete. Ne iščite novega, dokler ne dokončate starega. Energija in s tem vaše razpoloženje bi lahko zelo nihala v tem času. 


Število življenjske poti 2 
Previdnost ni nikoli odveč, a paranoja je vedno škodljiva. V tem času se večkrat vprašajte: ''Je res tako hudo?'' Gradite in obnavljate zaupanje vase namreč.


Število življenjske poti 3 
Ne otepajte se sprememb, sicer bodo pometle z vami. Bodite spontani in priložnosti primerni. Marsikaj tega tedna bo hitro spremenljivo.


Število življenjske poti 4
Čustva bodo močnejša, prav tako pa tudi vi, zato ne nasedajte morebitni manipulaciji, ki se bo sprva zdela kot prošnja za pomoč. Odločno!


Število življenjske poti 5
Resnica, ki je ne želite sprejeti, bo postajala vse bolj očitna. Priznajte tudi svoje napake, da bi jih lahko popravili. Seveda se tudi pohvalite.


Število življenjske poti 6
Biti odločen pomeni tudi držati svojo besedo. Kadar le obljubljamo, da bomo nekaj storili, pa se tega vedno ne držimo, nas drugi ne jemljejo resno. 


Število življenjske poti 7 
Sprejmite pozornost, dovolite si bližino in pa zdravljenje. Sami ste najbolj zahtevni do sebe, zato bodite v tem času najbolj nežni ravno do sebe.


Število življenjske poti 8 
Prišel je trenutek preobrazbe in novega začetka, novega jaza. Kakšna oseba si želite biti? Bodite ta oseba v tem trenutku! Življenje vas čaka.


Število življenjske poti 9
Pogovor lahko vse reši, a le, če se pogovarjata obe/vse osebe. Ne domnevajte, raje vprašajte in nato prisluhnite ter seveda, spregovorite tudi sami. 
 
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.