Magazin > Horoskop in Numerologija
640 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 15. 1. do 21. 1. 2018

števila, številke, numerologija Shutterstock
Ta teden: Vsak dan je razlog za praznovanje!

Tok energije gre lahko v pozitivno ali negativno smer, prav tako naša domišljija in nenazadnje tudi počutje. Energija tedna, ki prihaja, nas bo spodbujala, da ohranjajmo svojo smer v kreiranju nečesa pozitivnega. Seveda pa se nam bodo na pot postavljale situacije, v katerih se bo najlažje podati po poti kritiziranja in kazanja s prstom na druge. Ravno to je naš izziv.

Domišljija lahko vedno deluje konstruktivno ali destruktivno, naša naloga je, da jo usmerjamo. V tem času lahko tudi pričakujete, da se vam bodo utrnile nevsakdanje zamisli. Prisluhnite jim, saj vam nosijo posebno sporočilo.

Lekcije 3. tedna:

Vsak trenutek nas lahko prežema radost ali pa le-ta mine brez nje. Veliko bolj lahko sami aktivno vplivamo na svoje počutje in samo energijo dneva, kot se nam včasih zdi. Vas je nekdo spravil v slabo voljo? Potem ''spravite sami sebe nazaj v dobro voljo''.

V POMOČ:
Kako lahko svojo ustvarjalno žilico izrazite na nov način in še z nekom?
Katere otroške sanje bi si lahko letos izpolnili?
Si jih boste?
 

UGODEN ČAS ZA:
Predelovanje čustvenih ran iz otroštva.
Povezovanje z notranjim otrokom.
Vse vrste ustvarjanja, umetnosti in igre.


Število življenjske poti 1
Lahko se zgodi, da boste edini v družbi nekoliko preveč resni in nerazpoloženi za nagajivost. Kdaj ste bili preveč sproščeni, pa se vam je to navidez maščevalo? Presezite spomine.

Število življenjske poti 2
Sprememba, ki je nikakor ne želite priznati, da ne bi nekoga prizadeli ali razočarali, se bo na nekem nivoju zgodila sama od sebe. Ne blokirajte je, saj boste sebe razočarali.

Število življenjske poti 3
Romantičen teden je pred vami, ki se lahko v drugi polovici prevesi v (pretirano)  iskanje pozornosti. Zdaj ni čas za potrditve, ampak je čas, da uživate. Dovolite si užiti trenutek!

Število življenjske poti 4
Bolje se boste počutili v svoji koži in ta notranji mir se bo odražal tudi v vašem razpoloženju. Krepite tisto, kar vas krepi in tako ne morete zgrešiti. Več pozornosti namenite sanjarjenju.

Število življenjske poti 5
Sledite odločnosti, ki se prebuja, a bodite pozorni, da ne postanete ukazovalni. Seveda prija biti v nadrejenem položaju, a zavedajte se, da boste tako nemalo vam ljubih oseb izgubili.

Število življenjske poti 6
Zaključek je nov začetek, zato začnite, da bi lažje končali. Ne premlevajte, ne obujajte spominov, ne tehtajte – kaj ni bilo tega dovolj v zadnjih letih? Storite prvi korak, naslednji bo lažji.


Število življenjske poti 7
Čeprav hrepenite po popolnosti in izpopolnjevanju, se ta teden raje ubadajte z nečim popolnoma novim in do sedaj nepoznanim. Morda opazite, da zamujate nekaj pomembnega.


Število življenjske poti 8
Pravijo, da pogovor vse reši, zato se pogovorite s seboj, kako boste rešili pereče zagate. 'Kako se bo tole končalo' in 'kako lahko neželeno spremenim', sta vodili tega časa. Kdo vam bo pomagal?

Število življenjske poti 9
Uganjajte norčije, zabavajte se in prepovejte skrbem dostop do vašega miselnega procesa. Opazili boste, da se vam bodo tako utrnile najbolj fantastične rešitve. Nasmehnite se.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.