Magazin > Horoskop in Numerologija
495 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 16. 4. do 22. 4. 2018

numerologija Shutterstock
Zaupaj vase in okolica bo zaupala vam!


Če bi bili stroga mama, ki zaupa v vaše sposobnosti in zahteva, da ste pridni,  kaj bi si dejali? 
 


Lekcije 16. tedna: 
Ko ne zaupamo v sebe, sami sprožimo energijski val negotovosti. Ko omahujemo, radi omahnemo v globine lastnega dvoma in nato zatrjujemo sebi: ''saj sem vedel''. To je vloga žrtve. Dvom je fantastičen sodelavec lenoritisa. 
 


Druga polovica meseca bo bolj dinamična. Pričakujemo lahko tudi manj zaopletov, razen tistih, ki jih bomo sami zanetili. Ko zaupamo v sebe, ne kompliciramo. Poglejte, ko kuhate kavo, se ne obremenjujete do onemoglosti ali ste dodali ravno prav sladkorja in vode. Zgodi se, da kava ni dobra, pa skuhate drugo. 
  
Zagotovo ste zasledili tudi astrološke napovedi in veste, da Merkur ni več retrograden. Torej, zavihajte rokave in se lotite najtežjih izzivov. Obljubim, da se bo obrestovalo!
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Česa ne zmorete? Natančno naštejte. 
Kdo vam je to povedal?
Kako bi dokazali, da zmorete? 
 
UGODEN ČAS ZA:
Premagovanje dvoma in nezaupanja
Učenje (vse vrste učenja)
Meditacijo in odmik v tišino
 
Število življenjske poti 1
Ko ste umirjeni, vam gre vse kot po maslu, zato odmaknite vse distrakcije. Zdaj ste pomembni vi in vaše prepričanje o vas. S svojo samozavestjo lahko pomagate okolici.
 
Število življenjske poti 2

Nič vam ne manjka. Za nič niste krivi. Ste popolni točno takšni, kot ste. Sprejmite sebe kot popolno bitje in popolni ljudje se bodo pojavili v vašem življenju zelo hitro.
 
Število življenjske poti 3
Okrepljena notranja moč se bo pojavila v trenutku, ko boste sprejeli sebe na nov način. Nič hudega, če ste za hip sami. Našle se bodo vam podobne osebe, ko boste vi zasijali.
 
Število življenjske poti 4
Največ premikov se vam obeta na področju odnosov in vaše lastne komunikacije do sebe. Ne vztrajajte še malo, ne čakajte še malo, če se odnos ne spreminja na bolje. 
 
Število življenjske poti 5
Obdaja vas pozitivna energija, ki obljublja čudežne trenutke. Pravzaprav se bo zelo jasno pokazalo, ali verjamete v sebe in v magičnost življenja. Zaupajte. Zaslužite si dobro.
 
Število življenjske poti 6
Občutek varnosti izvira iz nas samih, zato bodo same situacije v tem tednu testirale vašo lastno notranjo moč. Zmorete premagati vse izzive, zato naj vas ne zamajejo.

Število življenjske poti 7
Nahajate se v času, ko se bo zdelo najbolj enostavno zamenjati okolje in upati, da bo nova okolica spremenila vas. Brez notranjega dela ne gre, zato zagrizite v kislo jabolko.
 
Število življenjske poti 8
Kadar se pojavijo čustva, zaradi katerih se vam zdi, da ste šibki, je čas za počitek. Ste kdaj pomislili, da ste preprosto preutrujeni in si telo na tak način pomaga, da bi vas ustavilo? 
 
Število življenjske poti 9
Um in srce si nista nikoli zares v nasprotju – mi smo si. Ta teden je nabolj dobrodošlo, če ne komplicirate, ne analizirate, ampak preprosto opazujte. Bodite detektiv. Raziskujte sebe. 
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.