Magazin > Horoskop in Numerologija
604 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 16. do 22. 10. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Ljubezen: med strahom in željo.

Ljubezen. Ah, ta ljubezen. Se bomo sploh naučili res imeti sebe in svet brezpogojno radi? Opazujmo ko,liko predsodkov, sovraštva in napetosti je po svetu. Hitro opazimo, kajne? Pa smo enako senzibilni na negativna čustva v našem življenju?

Ta teden bomo nekoliko bolj čustveni. Lažje bomo prepoznali strah, osamljenost in hrepenenje po pripadanju. Fantastično obdobje za okrepitev odnosov z našimi najbližjimi ter obnovo tistih, ki so že zamrli. Lažje bomo zgladili nesporazume, zato se potrudimo storiti prvi korak.

Lekcije 42. tedna:
Ljubezen nam lahko nažene strah v kosti. Lahko se bojimo, da bomo nekoga izgubili v prihodnosti. Morda se zdravimo po bolečem razočaranju. Vsi smo že kdaj bili prizadeti in ranjeni. Izziv tedna pred nami bo prepoznati sprožilce (preveč) burne reakcije, ki je bolj kot ne povezana z bolečino iz preteklosti.

Predvsem pa sebi odpustimo za vse, kar menimo, da si zasluži kritiko. Ljubezen se prične z zdravo ljubeznijo do sebe.

UGODEN ČAS ZA:
Romantična presenečenja.
Nova poznanstva ali obnovitev starih.
Gradbena in obnovitvena dela doma.
Duhovno delo na sebi: krepitev lastne samopodobe   .

Število življenjske poti 1
Kadar ste prezahtevni do sebe ali celo jezni, sebe sabotirate. Ste oseba, ki je do sebe hitro mačehovska. Pazljivi bodite, da se tako ne prepričate, da niste vredni ljubezni.

Število življenjske poti 2
Običajno se konfliktu ter glasnemu prepiru najraje izognete. V temu času bo to težje, saj vas energija spodbuja, da se postavite za sebe. Vi ste avtoriteta. Ne popuščajte.

Število življenjske poti 3
Pot samostojnosti se lahko zdi zastrašujoča. Pred vami se bo nova pot odvila v naslednjem tednu. Sedaj pa pripravite prostor novemu, ki ga prinaša. Česa ne želite več?

Število življenjske poti 4
Ne oklepajte se ničesar iz preteklosti. Zdaj je obdobje novih začetkov in samostojnega koraka naprej. Ne odlašajte, če začutite klic svoje duše. Niste se rodili, da bi čakali!

Število življenjske poti 5
Pogovor je težko kvaliteten, če ena oseba medtem že razmišlja o nečem drugem. Bodite korektni in se osredotočite na izmenjavo informacij. Energija vas podpira.

Število življenjske poti 6
Nekoliko bolj občutljivi boste ta teden, zato prisluhnite sebi in svojim občutkom. Bodite do sebe nežni in potrpežljivi. Odmaknite se od nestrpnežev in negativcev.

Število življenjske poti 7
Vzemite si več časa za sebe in uživajte v odmiku. Nikomur niste dolžni opravičila, če potrebujete premor. Teden zelo podpira duhovno in osebnostno rast. Prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 8
Obeta se vam poslovno usmerjen teden, ki vam bo pomagal dvigniti lastno vrednost. Dragoceni ste. Tega ne morete spremeniti, tudi, če se trudite. Sprejmite in to živite!

Število življenjske poti 9
Prav možno je, da boste več časa namenjali ezoterični plati življenja. Prisluhnite kam vas vodi radovednost. Pričakujete lahko prav posebno sporočilo v tem času.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.