Magazin > Horoskop in Numerologija
514 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 16. do 22. 8. 2021

numerologija Profimedia
Ljubi sebe, kot bi te ljubil tvoj največji oboževalec.

Lekcije 33. tedna:
Ljubezen do sebe ni sebičnost. Je nekaj popolnoma naravnega. Ko se rodimo, smo še sposobni ljubiti sebe in izražati svoje potrebe popolnoma neobremenjeno. Otroku to zamerimo? 

Zakaj bi torej zamerili sebi, če vaše potrebe niso v skladu s pričakovanji ljudi, ki niso vi?

Vsak izmed nas nosi v sebi notranjega otroka in tudi notranje starše – ta nenehni glasek, ki zveni tako podoben glasu naših staršev. Nekateri starši so (pre)zahtevni, nekateri (pre)popustljivi, nekateri hladni, nekateri topli… Danes niste več otrok, zato starši niso več odgovorni za vas. Tudi ta glasek, ki je ostal v naši notranjosti, ne. 

V tem tednu bi se lahko pokazalo, kateri del vašega otroštva še ni pozdravljen ali pa potrebuje več pozornosti. Bodite potrpežljivi in razumevajoči, a obenem zahtevni do sebe. Dobra mama ve, kdaj postaviti mejo in spodbuditi otročka, da preseže svoje sposobnosti, in kdaj popustiti. Ste vi sami do takšni?

Energija tedna nas bo spodbujala, da se vrnemo domov, karkoli za nas lahko ''dom'' pomeni. Namenite več pozornosti svojim čustvom, odzivom in pa sposobnosti sprejemanja. Negujte ženstveno plat, lepoto in dom. 

Zdaj ni čas za grobe besede. Bodite nežni do sebe in sveta. 
Le Ljubezen zdravi. 

VPRAŠANJA V POMOČ
Kako bi ocenili zmožnost sprejemanja?
Negujete svojo ženstveno energijo?
Znate biti materinski do sebe?

UGODEN ČAS ZA
Zdravljenje notranjega otroka
Spremembo notranjega otroka
Nego ženstvene energije

Število življenjske poti 1
Pojavil se bo vsaj en trenutek, v katerem boste želeli racionalno rešiti občutek, katerega se nikakor ne morete otresti. Ne analizirajte. Prisluhnite mu. 
 
Število življenjske poti 2

Dovolj je bilo odlašanja in osredotočanja na druge. Poprimite bika za roge in se lotite, tistega česar se najbolj otepate (da, točno tega, pomežik). 
 
Število življenjske poti 3
Sprejmite sebe in ljubite tisto, kar vam pri sebi ni všeč. Nekje je nekdo, ki vas (bi) ljubi(l) prav zato. Vesolje vas podpira v zdravljenju notranjosti. 
 
Število življenjske poti 4
Opaziti bi morali povečano samozavest in suverenost. Če temu ni tako, pobrskajte po možnih scenarijih vašega uma: česa se bojite? Kaj bi bilo lahko slabega? 
 
Število življenjske poti 5
Nekdo vam lahko pomaga, a najverjetneje se ravno te osebe izogibate. Ali navade, morda obiska pri zobozdravniku? Ne izogibajte se dobrega. Varni ste. 
 
Število življenjske poti 6
Kdaj ste nazadnje skakali po lužah? No, saj vem, da je poletje. Kdaj bi dejali ste bili prežeti s srečo in bili popolnoma radostni?  Ustvarite si takšen teden.
 
Število življenjske poti 7
Počutiti bi se morali močnejše. Če temu ni tako, bodite pozorni na svoje misli. Kakšno realnost ustvarjate z njimi? Je možno, da na nekem nivoju sebe sabotirate?
 
Število življenjske poti 8
Sprostite se. Odprite se opcijam, katere vam še nedolgo nazaj ne bi niti na misel prišle. Bodite spontani, razigrani in odprti. In ne pozabite se zabavati ob tem.

Število življenjske poti 9
Svet ni vaša odgovornost. Vi ste. Včasih je požrtvovalnost za druge v resnici tudi vzvod, da se ognemo lastni bolečini. Morda pa nevede bežite pred seboj?
 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.