Magazin > Horoskop in Numerologija
896 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 16. do  22. 9. 2019

numerologija Shutterstock
Zabavno & obetavno!

Lekcije 39. tedna: 
Preveč dela v tem tednu bi lahko delovalo še posebno škodljivo, saj nas energije potiskajo v bolj čustvene vode. Znate razbremeniti svoj urnik brez občutka krivde ali ravno obratno, se nikakor ne ''vzamete v roke''?
 
Pričetek tedna bomo nekoliko bolj razdražljivi. Prav možno je, da se bo pojavil občutek začaranega kroga, nezaupanja v sebe, Ljubezen, Življenje, partnerja in sposobnost oziroma verjetnost tega, da se bo vse (ali nekaj specifičnega) dobro izteklo.  No, pa saj se v življenju ja zgodi, da se nam vsega ne ugodi, kajne? Pa smo še kar živi in po določenem času tudi morda veseli, da se ni tako izteklo, kot smo si želeli.

Opustite pričakovanja, zahteve ter vse omejitve. Predvsem odločitve porjavela prepričanja o sebi. Če pri sebi zaznate bolečino, vas ni prizadel nihče drug, niti ne situacija, v kateri ste. Boli vas, da ne živite sebe, zato namesto, da bi tarnali, poiščite inovativne rešitve danemu izzivu.

Saj to je Življenje. En velik izziv za drugim. Bodite raziskovalec in inovator. Kako boste na novo zgradili sebe?

VPRAŠANJA V POMOČ
Kako boste na novo zgradili sebe?
Kdo bo z vami, z novim jazom?
Kdo ne sodi več ob vas?
 
UGODEN ČAS ZA
Družabne aktivnosti
Smeh in igrivost
Zdravljenje otroštva
 
Število življenjske poti 1
Obudite spomine na otroštvo. Česa ste se bali? Čemu ste se upirali? Pomirite lastnega notranjega otroka. Danes niste več nebogljeni. In poskusite nekaj od naštetega.

Število življenjske poti 2
Bodite spontani in čutni. Pred vami je idealen čas za strastne trenutke v dvoje, zato si vsaj en večer v tednu rezervirajte za nekaj čarobnega in prav posebnega. 

Število življenjske poti 3
Idealen čas za nekaj romantičnega. Ne bodite preveč sramežljivi ob tem, ravno obratno. Presezite svoje meje morebitne zadržanosti in se odprite. Brez pričakovanj.

Število življenjske poti 4
Lažje boste racionalno razmišljali, a pazite, da tako ne uničite radosti trenutka. Ne jemljite vsega preveč resno. Saj veste kaj pravijo: nihče ne pride živ iz življenja.


Število življenjske poti 5
Vklopite sojo domišljijo in bodite pozorni na nove poslovne priložnosti, ki se lahko pojavijo zakrinkane v pomoč starejšim ali novim sodelovanju z mlajšimi. Manifestirajte!


Število življenjske poti 6
Energija prejšnjega tedna se nadaljuje. Sprejmite nagrade in pozitivno pozornost. Je možno, da slednja kar spolzi mimo vas? Kako se odzovete na kompliment?


Število življenjske poti 7
Obeta se val nove energije. Kot bi vas oblila svežina. Oprhajte se v energiji novih možnosti in še neraziskanih spoznanj. Uživajte ob tem. Ne analizirajte. Doživite.


Število življenjske poti 8
Povezujte na videz nepovezljivo. Ne razmejujte področij svojega življenja, raje jih združite. Večplastna oseba ste, posvetite se vsem vidikom sebe. Ste srečni, takšni kot ste? 


Število življenjske poti 9
Pravijo, da je življenje to, kar sami iz njega naredimo. Kaj torej vi ustvarjate? Vzemite nove barvice in posezite po novem, platnu. Čas je za spremembo. Smer? Sreča! 

 

 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.