Magazin > Horoskop in Numerologija
53 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 17. 1. do 23. 1. 2011

Lili Sorum Žurnal24 main
Tretji teden v letu nam bo postregel z ustvarjalnim navdihom. Verjetno se zavedate svojih ciljev, zdaj pa je treba najti še pot, da jih dosežete.

Bodite izvirni, domiselni in predvsem nevsakdanji. Včasih nam najbolj nenavadne zamisli prinesejo daleč najboljše rezultate.

Število življenjske poti 1
Kako lahko v svoje delovno okolje vpletete nekaj več duhovitosti? Kako si lahko popestrite suhoparna opravila? Ne potrebujete novega likalnika, potrebujete nov način likanja, ki se mora spremeniti v vaših mislih. Naredite si ga zabavnega.

Število življenjske poti 2

Lekcije tega tedna:
Se stvari lotevate z veseljem, zanosom in radostjo? V čem resnično uživate? Ali to sploh počnete? Prevečkrat (beg pred realnostjo) ali premalo (pomanjkanje ljubezni do sebe)?

 

Kljub vzgibu zadržanosti in sramežljivosti, ki se skriva znotraj vas, si dovolite pokukati čez meje vam znanega. Razgibajte svoje misli, smejte se skrbem in preobrazite svoje življenje v zabavno popotovanje, ne pa v tarnanje in čakanje, da bo nekdo drug namesto vas storil prvi korak.

 

Število življenjske poti 3
Ta teden boste bolj občutljivi in ranljivi. Modro se je že na začetku tedna nežno opomniti, da niso vse besede, ki ste jih deležni, kritika in napad na vas. Znotraj vas je ogromno ustvarjalnosti, ki se lahko odrazi kot pozitivno poskakovanje od idej ali pa izrazita črnogledost.

Število življenjske poti 4
Opazujte se – kdaj ste preveč resnobni? Kdaj življenje jemljete preveč resno? Ste neprilagodljivi in trmasti? Uporabite ta čas ustvarjalnosti in se sprostite. Dovolite si biti igrivi in včasih nekoliko neodgovorni. Otrok se prek igre in napak uči. Mislite, da ste odrasli? Pomislite še enkrat.

Število življenjske poti 5
Na poslovnem področju se vam odpira nova pot in možnost rasti ter razvoja. Bodite pozorni na nove zamisli, čeprav se bodo sprva zdele nekoliko prismuknjene. Z uporabo domiselnosti smo prišli do marsikaterega predmeta, ki se nam danes zdi vsakdanji, nekoč pa verjetno ni bil. 

Število življenjske poti 6
Čustveno intenziven teden – spomnite se, kaj se je dogajalo pred osmimi tedni. Podoživljali boste isto bolečino ali radost. Pomembno je, da se posvetite svojemu bistvu. Česa vas je strah? Morda je to tiho opozorilo, da prazno upate. Morda ste stavili na napačnega konja. Zavedajte se, da vas čaka nekaj boljšega.

Število življenjske poti 7
Prevevala vas bo sveža energija in novi zagoni. Ustvarjalnost. Izvirnost. Pomislite, kako bi te zamisli spremenili v resničnost. Česa se je treba lotiti in kako? Mize vendar ni treba držati v rokah, da bi vedeli, da je miza. Sledite občutku, tudi če še ne veste, ''kako'' se boste tega lotili.

Število življenjske poti 8
Prisluhnite notranji modrosti. Prisluhnite sebi. Prisluhnite si v besedah drugih, v ogledalih, ki vam jih kažejo drugi. Kaj vas moti? V kolikšni meri in kdaj ste takšni vi? Pred vami je nekoliko počasnejši teden, ko boste sledili svojemu srcu. Prisluhnite, kaj vam govori. Ustvarjajte. Dolgčas vam je lahko v naslednjem življenju.

Število življenjske poti 9
Vaša domišljija bo imela zabavo, a brez vaše prisotnosti. Svoje misli boste težko vodili, še težje usmerili v zadano smer. Nič hudega. Ta čas izkoristite za brainstorming in si dovolite najbolj divje ideje in zamisli. Pomembno je, da začutite, kako jih boste uresničili. Domišljija je tlakovala pot genijem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.