Magazin > Horoskop in Numerologija
1 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 17. do 23. 2. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Lekcije tega tedna: Premoč je prisila. Moč je lahko zelo pozitivna ali pa zelo negativna. Vsem, ki radi dominirate in prevladate, polagam na srce, naj se zavedajo, da je laž, kar živijo.

Ta teden se bomo ukvarjali z občutkom moči in pa nemoči ter ujetosti. Seveda, dolgoročno se podrejanje ali prisila ne obneseta, kajti povzročata zagrenjenost in vse večjo zamerljivost. Vzemite si čas in pretehtajte odnose, navade … Tako vaše kot tuje.

Število življenjske poti 1
Ste impulzivna oseba, ki se lahko odzove nesramno in vihravo. Delajte na sebi. Iščite načine, kako umiriti žogico, ko vam nekdo stopi na živec.

Število življenjske poti 2
Odločnost ni agresivnost. Postavljanje meja je nujno potrebno, da bi se zavedali, kje se končate vi in kje se pričnejo druge osebe. Delajte na tem ta teden.

Število življenjske poti 3
Prisluhnite osebam, ki so preživljale podobne izzive in tegobe kot vi. Dovolite jim, da vam svetujejo, a odločite se sami. Vi ste gospodar svojega življenja.

Število življenjske poti 4
Ne jemljite vsega tako zelo resno. Saj veste, kako pravijo - nihče življenja še ni zapustil živ. Dovolite si nekaj več zabave in smeha in norčij.

Število življenjske poti 5
Novih projektov se lotevajte bolj odgovorno. Razmislite, pripravite načrt, neki miselni vzorec, sistem. Pomembno je, da se prizemljite. Umirite se, ne bežite.

Število življenjske poti 6
Morda pa bi si za domačo nalogo ta teden lahko rekli: ''Ma, briga me.'' Poskušajte se ne obremenjevati z ničemer. Dovolite, da življenje teče dalje in imejte se lepo.

Število življenjske poti 7
Čustva so odraz našega počutja in ne obratno. Seveda se počutimo slabo, kadar smo žalostni, ampak čustva so posledica nečesa, se strinjate? Spremenite ''nekaj''.

Število življenjske poti 8
Izpopolnite sebe, svoje darove in poslanstvo. Bodite strokovnjak in stojte v svojem znanju, sposobnostih in Luči, ki jo oddajate. Da, seveda jo oddajate!

Število življenjske poti 9
Odločno stojte za svojimi prepričanji in živite sebe. Nihče drug se ni rodil kot vi, niti ni prehodil vaše poti. Vi ste vi in ohranjajte svoje bistvo. Vedno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.