Magazin > Horoskop in Numerologija
1549 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 17. do 23. 4. 2023

numerologija Profimedia
Nalijmo si čistega vina ta teden.

Česa si najraje ne bi priznali? Kaj se zdi, da tako skrito leži, da tega nikakor videti ni?

Celo življenje se učimo in tako kot mi, se spreminjajo tudi okoliščine, merila in standardi. Marsikaj, kar je bilo nekaj desetletij nazaj popolnoma sprejemljivo, je sedaj sporno. Ste svoja merila in pričakovanja do samih sebe primerno prilagodili, ali delujete po starih vzorcih?

Smo v času sprememb. Sistemi ne delujejo, odnosi se krhajo, energije se spreminjajo. V središču tega viharja pa ste vi. Je neurno ali bi dejali, da so se vaše osebne energije umirile?

Šestnajsti teden povezujemo s karmičnimi vplivi števila 16, zato lahko pričakujemo izzive naše integritete. Obenem tudi identitete. Vprašanji tedna naj tako bosta: ali sem v svoji integriteti ter s kom ali s čim, oziroma, kako jaz identificiram sebe?

Pričakujemo lahko nekaj zanimivih spoznanj o sebi. 

 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Ste v svoji integriteti?
Ste zvesti sebi?
Živite sebe?
S čim se identificirate?
Kdo pravzaprav ste?

 
UGODEN ČAS ZA:

Delo na sebi
Raziskovanje delovanja podzavesti
Delavnico spoznavanja sebe
Analiziranje sebe in svojih mehanizmov


število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Pojavila se bo potreba po povečani podjetnosti, obenem pa bi se lahko pojavil očitek, da niste dovolj storilni. Kako bi se lahko bolje organizirali?


Število življenjske poti 2
Zdravljenje preteklosti vedno na nek način odpira stare rane. Ne bojte se. Tisto takrat ste že preživeli. Najhuje je mimo. Zdaj zdravite. 


Število življenjske poti 3
Zdaj je čas za odločitev za prvi korak ali nemara korak v novo smer. Torej, ne vztrajajte pri starem (načinu). Kako ste lahko čim bolj samostojni?


Število življenjske poti 4
Povezujte se z osebami, ki vas spodbujajo k nečemu dobremu in novemu. Ne ostajajte v nižjih vibracijah, zato stran od vseh, ki  že dolgo igrajo žrtev.


Število življenjske poti 5
Ustvarjajte nekaj novega in dobrega, kreativno barvitega in obenem tako razkrijte tiste dele sebe, talente in zanimanja, ki so bila zatirana. 


Število življenjske poti 6
Ohranite mirno kri in odprt um. Nekaj bi se lahko v knjigi življenje, čez čas, izkazalo za zelo drugačno, kot se zdi sedajle. Umirjeno v ta teden.


Število življenjske poti 7
Spremembe so del življenja. Kako boste vi namerno usmerjali svoje spremembe? Bodite za krilom, in ne kje zadaj na repu. Vodite. 


Število življenjske poti 8
Ljubezen se prične z zdravo ljubeznijo do sebe, ste jo morda malo zanemarjali te dni? Bodite bolj materinski do sebe. Objemite se. Zdaj.


Število življenjske poti 9
Celo življenje preživimo sami s seboj in se včasih še vedno presenetimo, kajne? To ne pomeni, da sebe ne poznate. Razvijate se. Zato: pohvalite se.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.