Magazin > Horoskop in Numerologija
872 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 17. do 23. julija

numerologija Shutterstock
Prisluhni svoji intuiciji!

Lekcije 29. tedna:

Vsak od nas ima svojo resnico, ki pa jo nosimo v sebi. Vsi odgovori so v nas in prav nikjer drugje. Do njih dostopamo preko lastnega notranjega čuta, t.i. intuicije. Izziv tedna bo: Ali si zaupamo? Učili se bomo razlikovati med intuicijo in pretirano previdnostjo ter bujno domišljijo.

Ni vsaka misel, ki nas prešine in nas predrami, preroška. Velikokrat je slab občutek, ki ga imamo, povezan z izkušnjami iz preteklosti, ki so nas prizadele.

Intuicija je vedno mirna. Tudi, ko je uvid, ki prinaša nezaželen, je naš občutek miren. Šele reakcija na to misel je radostna ali žalostna. Strah ali nezaupanje pa že takoj nosita neprijeten občutek. Bujna domišljija nam lahko nagaja in pričara bolj slikovit prizor. Intuicija pa zgolj je. Primerjamo jo lahko z golim podatkom, brez komentarja.

Danes še novice niso več novice, ampak pridejo v kompletu z mnenjem, zato nam je toliko težje prepoznati intuicijo, sam se nam lahko uvid zdi preveč bled.

Kako izračunamo število življenske poti?
Dobimo ga tako, da seštejemo svoj rojstni datum. Primer: 16. 12. 1980 Ni pomembno ali seštejete 1+6= 7, 1+2=3, 1+9+8= 18, 1+8= 9 in nato: 7+3+9 = 19 1+9= 10 = 1. Ali pa 16 + 12 + 1980 = 2oo8 = 10 = 1

Število življenjske poti 1

Ostajajte pri dejstvih, ko se odločate in uporabite domišljijo za nove ideje. Nikakor ne nasedajte sladkim besedam v tem času. Preverite. Dandanes je praktično vse preverljivo.

Število življenjske poti 2

Morda se bo predramil občutek trme ali želja po vztrajanju, kjer ste. Ko se boste resnično počutili varne v svoji notranjosti, bo potreba po oklepanju popustila. Dajte si čas.

Število življenjske poti 3

Dovolite si počitnice! Pošljite skrbi, vzorce pomanjkanja, manjvrednosti in ranljivost na dopust. Veste, kako se bodo imele super (nasmeh). Vi pa tudi, bi se strinjali? Z nasmehom naprej!

Število življenjske poti 4

Posvetite se osebam, za katere stmenite, da za njih niste dovolj poskrbeli. Velikokrat smo sami do sebe prestrogi. Pogovorite se. Opazili boste, da okolica do vas ni tako zahtevna, kot ste sami.

Število življenjske poti 5

Imeniten čas za odmik, delo na sebi, duhovno in osebnostno rast ter čustveno zrelost. Bodite več v naravi (sami) in prisluhnite mislim & občutkom, ki običajno švignejo mimo vas.

Število življenjske poti 6

Čas za spremembo, odločnost, učinkovitost in manifestiranje! Vzemite življenje nazaj v svoje roke. Kje imate občutek, da ste popustili? Temu se posvetite v tem času. Blesteli boste.

Število življenjske poti 7

Morda se vam bo na trenutke zdelo, da ste preveč občutljivi. Kje pa! Srce imate in to zdaj potrebuje več vaše pozornosti. Ne bodite prezahtevni do sebe in ne racionalizajte čustev.

Število življenjske poti 8

Nekaj novega je tu! Odvisno pa bo le od vas ali se boste v to podali ali bi želeli biti 'nebogljeni', kjer ste. Mogočna vrata pred vami se odpirajo, samo opaziti jih je potrebno.

Število življenjske poti 9

Nekdo vam lahko pomaga – zato pazite, da te osebe ne spregledate. Vi ste vedno v stanju pripravljenosti in v lastni vnemi, da bi pomagali drugim, lahko ne zaznate oseb, ki bi rade pomagale vam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.