Magazin > Horoskop in Numerologija
985 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 18. do 24. 10. 2021

Hladno jesensko jutro Profimedia
Pomagajmo si med seboj.

Lekcije 42. tedna:
Nihče ni vsemogočen. Vsak izmed nas ima boljše in slabše dneve. Življenje je pot vzponov in padcev. Dovolite si potreben počitek, zdravljenje in pa predvsem sprejemanje. Včasih smo do sebe mnogo prezahtevni in prestrogi. Včasih do drugih. Živimo v svetu dualnosti. Dvojna merila bodo tako sedaj toliko bolj očitna. 

Včasih potrebujemo pretres, da nas zdrami. Drugič potrebujemo objem in tolažbo. So obdobja, v katerih potrebujemo mir in v katerih nas žene adrenalin. Vse to je del življenja. Ni prav in narobe. Učimo se znati presoditi kaj je v danem trenutku dobro in zdravo za nas. Nikomur se za dane izbire ni potrebno opravičevati, saj boste posledice le-teh nosili sami.

Mnogokrat se to, kar dojemamo kot pravilna odločitev, ki jo od nas pričakuje družba, dolgoročno izkaže za figo v žepu. Prisluhnite sebi in svojemu notranjemu kompasu in se vprašajte: je pošteno, je korektno, je nekaj, na kar boste ponosni? Kaj pa bi bila druga skrajnost odločitve?

Vsi včasih v življenju nihamo. Poiščite nasvet. Odločitev pa naj bo vaša. V tem tednu bi lahko padli pod vpliv tujih strahov in dvomov. Morda pa ste bili naučeni, da vas mora biti nečesa strah in vas v resnici ni…? Raziskujte sebe. 


VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj je bila največja ovira, ki ste jo premagali?
Kaj je največji izziv sedaj?
Kako ga boste premagali?
Kdo vam lahko pomaga?

UGODEN ČAS ZA

Sprejemanje pomoči
Ponujanje pomoči
Iskren pogovor
Spremembo pogleda na preteklo izbiro


Število življenjske poti 1
Resnica je lahko samo ena, a kaj, ko še zdaleč ni enaka vsem. Tako kot živite svojo resnico, dopustite tudi drugim oblikam resnice svojo pot. Ne obsojajte.


Število življenjske poti 2
Ne bojte se biti bolj odločujoči. Ne omahujte in ne čakajte na odobravanje drugih. Le vi veste česa in zakaj si želite. Delujte (tudi) za sebe dobro!


Število življenjske poti 3
V želji, da bi bil svet lep včasih pozabite pričarati podobno lepoto za sebe. Uravnovesite energiji sprejemanja in darovanja ta teden. Dovolj je za vse. 


Število življenjske poti 4
Dajte pobudo, storite prvi korak, bodite aktivni. V tem tednu energije za vas podpirajo nove izbire, zato se ne vdajajte nostalgiji. Kaj bo novega te dni?


Število življenjske poti 5
Nekdo vam že dalj časa pomaga in stoji ob strani, zato ni potrebe po strahu, da bi ostali sami. Dovolite si drugačen pogled na dano situacijo. Varni ste. 


Število življenjske poti 6
Otrok verjame v Dedka mraza in pravljice. Tudi vas čaka sreča, a pomembno je, da vanjo verjamete. Kje morda menite, da za vas sreče ni? Okrepite vero. 


Število življenjske poti 7
Obeta se bolj jasen pogled na preteklo situacijo. Na drugačen način jo boste sedaj razumeli in dojemali. To sporočite tudi drugim vpletenim v situacijo.


Število življenjske poti 8
Drznite si preseči vse, za kar ste slišali, da ne zmorete. Zdaj ni čas za posedanje. Energije vas podpirajo v nečem novem in dokaj drznem. Pogumno.


Število življenjske poti 9
Strah je sestavni del življenja. Naj tuj strah ne bo. Premagate lahko le svoj strah, zato se s tujimi niti ne trudite. Pogumno se soočite s pomisleki zdaj. 


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.