Magazin > Horoskop in Numerologija
641 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 18. do 24. 2. 2019

Pomlad
Manifestirajte ZDAJ!

Lekcije 8. tedna: 
Zagotovo vam Zakon privlačnosti ni nepoznan. Energija prejšnjega tedna se nadaljuje: verjemite v sebe in bodite to, v kar verjamete. Tako boste oddajali harmonično energijo in mnogo lažje priklicali željeno. Kadar nihamo, sebe pretirano prilagajamo ali podrejamo pa oddajamo sfižene valove energije, naša vibracija je neharmonična in tako prikličemo temu primerne situacije v svoj vsakdan. 

 

 

Ste vedeli, da numerološka razlaga števila 8 zajema tudi zakon privlačnosti in ga celo bolj natančno opiše? Osmi teden nam bo tako postregel s situacijami, v katerih bomo lahko kristalno jasno prepoznali lastno vlogo v odnosih ter zapletih – govorimo o energijski ravni seveda. 

Pravijo, da vrana vrani ne izkljuje oči, za nas človečke pa bi to težje trdili. Zavisti ter škodoželjnosti je v Sloveniji več kot preveč. Bodite pazljivi na svoje misli, tudi tiste neizrečene. Odmaknite se od izrazito negativnih oseb v temu času. Uporabite energijo tedna, da bi delali na lastnih energijskih zapisih.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj se dobrega skriva v najhujših izkušnjah?
Kako lahko spremenite svoj odnos do jeze?
Na koga iz daljne preteklosti ste še vedno jezni?

UGODEN ČAS ZA
Reorganizacijo vsakodnevnih obveznosti
Dolgoročne odločitve
Poslovne investicije

Število življenjske poti 1
Svojo aktivnost usmerite v sprejemanje. Na poslovnem področju vas čaka večja mera prepoznavnosti, zato delajte na dobrem glasu. Malček bolj čustveni boste. 

Število življenjske poti 2
Odločno se postavite za sebe in svoje cilje. Zdaj ni čas omahovanja ali sramežljivosti. Vse nas je kdaj strah postaviti mejo, a pomembno je delovati kljub strahu. 

Število življenjske poti 3
Kako bi v dani situaciji ravnala oseba, ki jo občudujete in bi vam lahko bila v zgled? Morda si mislite, da vi pa ''tega'' ne bi zmogli, a v resnici ne veste, če ne poskusite.

Število življenjske poti 4
Domišljija bi vam lahko nekoliko ponagajala, zato si vzemite čas za trezen razmislek. Raziščite dejstva in uporabite energijo tedna za popestritev svojega vsakdana. 

Število življenjske poti 5
Morda bo prisoten občutek, da vlečete noge za seboj. Kadar se nekaj ''zatika'' je za to razlog. Odločitve tega tedna bodo še posebno dolgotrajne, zato preudarno. 

Število življenjske poti 6
Več spontanosti si privoščite! Premaknite meje svojih ciljev močno navzgor. Aj meje ne obstajajo. Življenje se lahko v hipi spremeni in najtežji cilji lahko postanejo mačji kašelj.

Število življenjske poti 7
Malček bolj čustveno se boste odzivali na situacije, kjer se bo godila krivica. Pomembno je, da krivde ali bolečine ne prevzemate na sebe. Bodite sočutni, ne spužva za jezo.

Število življenjske poti 8
Lažje boste izboljšali nivo svoje komunikacije, dvignili kvaliteto svojega dela in pa razpoznavanje kaj je in kaj ni vaša naloga ter poslanstvo. Več miru potrebujete kot sicer.

Število življenjske poti 9
Obstaja velika verjetnost, da bo vaš ego glasnejši. Morda boste želeli dokazati svoje mnenje, se bolj branili ali utemeljevali svoje stališče. Je resnično potreba po tem? 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.