Magazin > Horoskop in Numerologija
470 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 18. do 24. 9. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Manifestirajmo bolj ustvarjalno!

Vse prevečkrat se omejujemo in si z lastno skromnostjo škodujemo. Prav je, da nismo pohlepni, a vse prevečkrat si drznimo sanjati o oddihu, namesto, da bi se naučili oddahniti vsak dan.

Lekcije 38. tedna:
Ne zadovoljimo se le s plačanimi položnicami in z 'dovolj za preživeti'. Ne pozabimo na radost, igrivost, svoje otroške sanje in obilje za prosti čas – vsak dan! Zakaj bi varčevali za dopust, ko se lahko vsak dan zabavamo? Se sproži kritika ob tej misli? Fantastično! Zdaj veste katere vzorce lahko spremenite.

Poenostavimo svoje obveznosti in ne bodimo preveč dlakocepski. Ko sprostimo sebe, se sprosti energija in čudeži se dogajajo. Zato si zamislimo igrive dogodivščine namesto suhoparnih obveznosti. To lahko dosežemo kar sami tako, da obveze popestrimo ali jih počnemo v družbi.

Pred nami je ugoden teden povezovanja preko radosti in skupnih ciljev. Delajmo za višje dobro vse in tudi sebe ter ob tem uživajmo!

UGODEN ČAS ZA:
Pogovor z neznanci in/ali otroki.
Poslovni pogovor in/ali dogovor.
Umetniško izražanje.
Duhovno delo na sebi: predelovanje strahov iz otroštva

Število življenjske poti 1
Domišljija je lahko vaša prijateljica ali pa nasprotnica, odvisno, kako jo usmerjate. Iščite rešitev in dobro plat zgodbe, namesto izzive in katastrofe. Kaj imate od tega, da se obremenjujete?

Število življenjske poti 2
Posvetite se dolgotrajnejšim odnosom in osebam, katerih že dalj časa niste videli. Lahko se izkaže, da vas nekdo v vaši bližini zelo potrebuje, zato bodite pozorni na prošnje za pomoč.

Število življenjske poti 3
Odprite se spremembi in sprostite se. Idealen čas za krajše počitnice, lahko celo v bližnji tujini. Pričakujte prebliske iz otroštva, ki vas želijo usmeriti na pot vaše duše. Prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 4
Oglasila se bodo čustva in z njimi nepotešeno hrepenenje. Ne čakajte na čudež, raje ga ustvarite sami. Če je potreben večji finančni zalogaj, pričnite s varčevanjem ali poiščite sponzorja.

Število življenjske poti 5
Dober čas za duhovni odmik. V temu času boste lažje prepoznali obrambni mehanizem ali potrebo po begu in razlog za le-ta. Analizirajte sebe in vaše nenavadne izbire. Modrost čaka.

Število življenjske poti 6
Močnejši ste kot se zavedate - to moč uporabljate, kadar se zdi, da so vaši najdražji ogroženi. V to isto moč se potopite, da bi premaknili tisto kolesje, za katero se premik zdi nemogoč.

Število življenjske poti 7
Ni vse v glavi, veliko je tudi v srcu. V temu času se povežite s svojim višjim jazom in sledite klicu vaše duše, ki ga boste lahko začutili le preko srca. Um za zdaj izklopite. Ta teden občutite.

Število življenjske poti 8
Na nove poti s samozavestjo! Niti trenutka dalj ni treba več čakati na svoje sanje. Če se življenje ne premika v fantastični smeri, pomeni, da ste sami v sebi prepričani, da si ne zaslužite dobrega.

Število življenjske poti 9
Nekomu pridite na pol poti. Torej, ne ¾ poti ali skorajda celotno pot. Ne moledujte, da se vam nekdo posveti. Pridite na pol poti in počakajte. Če nikogar ni, potem je čas za novo pot.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.