Magazin > Horoskop in Numerologija
15 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 19. 9. do 25. 9.

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je čas pretresanja naše osnovne strukture Življenja. Zavedanja občutka varnosti. Kdaj je zlagana, kdaj prisiljena in kdaj je strohnela? Se lahko zanesete sami nase? Ste kos vsem izzivom? Je Življenje prenaporno? Opazujte. Kdo Vas drži za roko, ko se spotaknete? Brezpogojno. Brez obsojanja koraka, zaradi katerega ste se spotaknili.

Število življenjske poti 1
Se zavedate svojega notranjega otroka? Kako bi objeli sebe, če bi bili preplašen majhen otrok? Ste tako nežni sami s seboj?

Število življenjske poti 2
Ozavestite strahove, ki vas pravzaprav silijo v okove. Kaj je najhujše, kar ste doživeli do zdaj v Življenju? Se kosa s trenutno zagato?

Število življenjske poti 3
Nihali boste v razpoloženju, v mnenju in v doživljanju najbolj intenzivnega odnosa, ki ga imate. Česa Vas je strah v resnici?

Število življenjske poti 4
Veliko bolj čustveni kot sicer boste marsikatero dobronamerno besedo dojeli kot osebni napad na Vas. Vzemite si trenutek. Vse je v redu.

Število življenjske poti 5
Odmaknili se boste od vrveža, da bi si znova napolnili baterije. Naj se to ne sprevrže v beg pred Realnostjo. Ne morete se skriti.

Število življenjske poti 6
Stvari se boste lotevali bolj podjetno. Čustva boste odmaknili, kot jih nikoli ne bi bilo. Obrambni mehanizem?

Število življenjske poti 7
Zaključite odnos, ki Vas izčrpava. Brez zamere ali želje po zadoščenju, preprosto se odmaknite, z vsem spoštovanjem do te osebe.

Število življenjske poti 8
Pred Vami so novi zagoni in novi začetki. Uporabite občutek močnejše samozavesti za tisti korak naprej, ki ga načrtujete.

Število življenjske poti 9
Potreben bo odkrit pogovor, da bi zgladili nedavne spore in nesporazume. Prevzemite odgovornost tudi za svoje ravnanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.