Magazin > Horoskop in Numerologija
526 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 19. do 25. 10. 2020

numerologija Flynet
Nekdo vas bo presenetil.

Lekcije 43. tedna: 
Domišljija nam vsem kdaj malo ponagaja, zato sta vprašanji: ali je res tako hudo oziroma ali je res tako lepo, še kako dobrodošli. Najbolj nevaren stavek, ki se v odnosih pojavi pa je: ''Saj mi ni preveč hudo.'' S tem sporočate, da lahko zdržite še več slabega in ga tako kar privabljate k sebi. Zagotavljam vam, da razen v primeru, da postanete popolnoma otopeli, bo (še bolj) hudo, saj se po vsej verjetnosti ne bo kar čudežno popravilo. 


Obdajajo nas barvita ogledala. V naravi pisano listje, v naši notranjosti pa pisane misli, v vsakodnevnih dogajanjih sprožilci in trigerji čustev, v odnosih pa kar mi sami. Darilo letošnjega leta so naši lastni odzivi, ki nam pomagajo razumeti kje v svojem duhovnem razvoju se nahajamo. 

Imeti sebe in svoje emocije pod kontrolo je seveda od nas zahtevano v 'odraslem' življenju in denimo na delovnem mestu, čeprav je vse več odnosov tam zelo domačih. Bolj, ko smo nekje domači, bolj se kaže nas lastni odnos do svojih domačih, družine in ljubljenih. Morda pa so se tudi meje v vaših odnosih zabrisale in ste preveč uradni, zaprti ali obratno domači, odprti s praktično neznanci? 

V temu času bomo deležni opazk, komentarjev, misli in razmišljanj, kateri naj bi nas zdramili. Zakaj? Vi odločate kdo ste ter kakšni ste. Morda je čas za večjo spremembo. Potrudite se najti okoliš, ki je bolj vam na kožo pisan. 

Pričakovati je, da bo marsikomu padla maska z obraza, zato nas bodo nekateri v naši bližini krepko presenetili, lahko pozitivno ali negativno. 


VPRAŠANJA V POMOČ
Ste tak prijatelj, kot si jih želite imeti
Dajete kar sprejemate
Sprejemate kar dajete

 
UGODEN ČAS ZA
Prepoznavanje lekcij v odnosih
Sklepanje novih poznanstev
Duhovno delo na sebi

 

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1 
Zdaj je vaš čas! Pozorno izbirajte komu ali čemu namenjate svojo energijo, saj imate naravnost čarobni dotik. Zdaj ni čas za omahovanje. Delujte!


Število življenjske poti 2
Večja lekcija v življenju za vas je umetnost sprejemanja, zato se bo ta teden pojavila. Zaslužite si dobro. Le zakaj si ga ne bi? Odprite srček sreči.


Število življenjske poti 3
Pred vami se bo pojavila možnost za nekaj novega, a zahtevala bo večjo samoiniciativnost od vas. Preudarite, ali je res tako bleščeče dobro, kot se zdi.


Število življenjske poti 4
Nekdo vam želi pomagati, pa tega morda ne dojemate kot pomoč. V tem času bi vam lahko pogovor z nekom, ki ima podobne izkušnje, pomagal.


Število življenjske poti 5
Dovolite svoji domišljiji, da se zabava, a ne dopustite ji, da bi postala črnogleda. V tunelu je temno, kar pa pomeni, da bo zunaj zato toliko bolj barvito. 


Število življenjske poti 6
Močni ste. Varni ste. Kakšni občutki vas ob branju tega prevevajo? Okrepite zaupanje v sebe, svoje sposobnosti in predvsem okrepite svoje telo. 


Število življenjske poti 7
Nenavadne spremembe vam načeloma niso ljube, pa ravno te se vam obetajo. Ste lahko (vsaj tokrat) bolj spontani, radovedni in odprti drugačnosti? 


Število življenjske poti 8
Ko ljubite sebe, znate sprejemati druge. Vse prevečkrat pa ste do sebe morda prezahtevni morda celo mačehovski. Učite se nežnosti – do sebe.


Število življenjske poti 9
Čakajo vas zanimiva sporočila, ki prinašajo neko globlje spoznanje o vas samih. Zato si vzemite več časa za sebe, da bi jih lahko prepoznali. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.