Magazin > Horoskop in Numerologija
374 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 19. do 25. 4. 2021

numerologija03_1703 Žurnal24 main
Zaupanje na preskušnji.

Lekcije 16. tedna: 
Spet se nam obeta karmični teden. V nas bo prav zahrbtno prebujal potrebo po potrditvi ter dvom. Možno je, da bomo pretirano sumničavi do drugih, kritični in seveda nezaupljivi tudi do sebe. Lekcija? Zaupate sebi? Če ne, zakaj ne ter kako to spremeniti.  
 
Ko zaupamo vase in v življenje se popolnoma drugače lotevamo izzivov in težav. Kadar menimo, da je pred nami za nas prevelik zalogaj, smo občutno bolj previdni in včasih kar sami sebe sabotiramo. Težko je v vsakem trenutku pravilno presoditi, kje je ta meja.
 
V tednu pred nami pa bomo deležni dogodkov, misli, komentarjev in prebliskov, ki bodo tako ali drugače pritiskali na naše šibke točke. Njihov name ni kritika, ni zatiranje, ni kazen – ne bojte se. Tovrstni dogodki nam pomagajo prepoznati lastno moč in sposobnost. Tudi v šoli se najprej učimo in nato preverimo znanje.
 
Vse morebitne zaplete tedna (in leta) vzemite kot dobrohotne smerokaze, na čemu je treba še delati in seveda tudi, za kaj vam gre vsa pohvala. 
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Na katero premagano oviro ste najbolj ponosni?
Kdo ste, ko se od vas ničesar ne pričakuje?
Kaj je vaš največji očitek sebi? 
 
UGODEN ČAS ZA:
Ozaveščanje lastnih vzorcev sabotiranja
Učenje nečesa novega
Okrepitev samozavesti 

število življenjske poti | Avtor:

 Število življenjske poti 1
Včasih se zdi, da je vse na vaših ramenih. Vedno se zdi, da morate vi storiti prvi korak. Kaj pa, če bi si preprosto spočili? 
 
Število življenjske poti 2
Nihče vas ne more prisiliti biti kdor niste. Bi dejali, da morda vi od sebe to sem ter tja zahtevate? Zdaj je čas za vas.
 
Število življenjske poti 3
Imeli boste izvrstno priložnost, da bi okrepili svojo samopodobo. Ne obupajte ob prvi oviri. Pohvalite sebe čim večkrat.
 
Število življenjske poti 4
Povežite se z osebami, ki vas krepijo. Če vas vsak dan nekdo kritizira, boste težje samozavestni.
 
Število življenjske poti 5
Naj vas vsakodnevni izzivi ne odvrnejo od vašega cilja. Morda bo treba postavit mejo in sebe, vprašati kaj je vam zares pomembno.

Število življenjske poti 6
Ne bojte se najslabšega scenarija. Raje se osredotočite na najboljši možen scenarij in vanj vlagajte energijo. 
 
Število življenjske poti 7
 Dvom bi se lahko najbolj glasno pojavil ravno pri vas. Njegov namen je pohvala, ne kritika. Bodite ponosni nase kot še nikoli. 
 
Število življenjske poti 8
Sredi ozaveščanja podzavestnih vzorcev strahu in dvoma bi se lahko pojavili prav romantični trenutki. Uživajte.
 
Število življenjske poti 9
Kaj pa, če ni tako, kot ste menili, da je? Kolikokrat preverjate lastno resnico? Vzemite si več trenutkov tišine zase v temu času. 
 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.