Magazin > Horoskop in Numerologija
300 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 19. do 25. 9. 2022

numerologija Profimedia
Ego ni nujno slab. Mnogokrat nas opomni, da so naše meje kršene.

Lekcije 38. tedna: 
Ego ni nujno slab. Mnogokrat nas opomni, da so naše meje kršene. Podobno jeza ni vedno slabo čustvo, saj nam včasih prisoli zaušnico in nas predrami. Kaj mi sebi dovolimo početi, morda celo nekomu škodovati, zaradi vzgiba ega ali jeze, pa je pokazatelj naše (ne)zrelosti. Ta teden nam bosta ravno ego in morda tudi jeza dala lekcijo.

Vsi imamo v sebi zmajčka tolovajčka po imenu Ego Tripček. Vsem kdaj pa kdaj ponagaja. V tem tednu bi se lahko najbolj izvrstne ideje izkazale za rezultat potrebe ega in ne zrelosti. 

Razlog, zakaj nekaj počnemo, je pomemben. Preko humanitarnih dejavnosti smo lahko zelo uspešni in pomagamo tistim v stiski. Če to počnemo iz sočutja, je energija povsem drugačna, kot če se te aktivnosti lotimo zato, da imamo lepo objavo na socialnih medijih. 

Za vse v življenju to velja. Namen je pomemben. Kaj se torej skriva za vašimi izbirami? 

Energija tedna je ugodna za nove ustvarjalne, celo umetniške projekte in dogodke. Podpira nas v bolj kreativnem delovanju in ustvarjanju. Dovolimo torej domišljiji na plano in uživajmo v oblikovanju bolj barvitih konceptov. 
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Kje vam je dolgčas?
Kako lahko popestrite svojo rutino?
Se zabavate?

UGODEN ČAS ZA:
Ustvarjalnost
Več barvitosti
Preobrazbo izgleda
 

število življenjske poti | Avtor:

 
Število življenjske poti 1
Pokali boste od ustvarjalne energije, zato nikakor ne bodite prezaposleni. Domišljija je občutljiva. Hitro se prevesi v negativno smer, kadar smo preobremenjeni.
 
Število življenjske poti 2
Malo bolj stabilna energija vas obdaja, zato se sedaj odločajte po stari dobri kmečki pameti. Razmišljajte strateško, torej predvidite nekaj korakov vnaprej.
 
Število življenjske poti 3
Navihani dnevi so pred vami. Prebudite najstnika v sebi in zaupajte, da je vse možno (in da imate najbolj prav). Bodite drzni in neustavljivi. Kaj lahko izgubite?
 
Število življenjske poti 4
Malo bolj čustveni dnevi so pred vami, zato si dajte čas za sebe. Le kako bi sicer zaznali svoja občutenja in čustva? Oživite. Občutite. Nato prilagodite svojo smer. 
 
Število življenjske poti 5
Lahko bi preveč analizirali in želeli najti dlako v senu. S tem ni nič narobe, a bodite pazljivi, da se preveč ne osredotočate na podrobnost, ki ni najbolj ključna. 
 
Število življenjske poti 6
Hitro bodo vidni prvi rezultati spremembe v energiji. Kar tako naprej, če ste z njimi zadovoljni. Sicer pa spremenite energijo, ki jo oddajate, pa bo kmalu bolje. 
 
Število življenjske poti 7
Sprejemanje sebe je ključno za rast in razvoj. Sprejemanje. Ne kritiziranje. Je kot opis stanja, ki si ga želite izboljšati. Ne hudujte se na sebe. Ljubite se.
 
Število življenjske poti 8
Nov veter piha v vaša jadra, zato se ne ustavljajte pri nepomembnih podrobnostih. Ne zgubljajte časa in sebe. Stopite na neko novo pot. Čas je.
 
Število življenjske poti 9
Pogovorite se. Najprej kar sami s seboj. Česa si nekako (še) ne zmorete priznati, si povedati in nato odgovoriti? Včasih smo mi tisti najbolj krut sogovornik. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.