Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

Numeroskop za teden od 2. 3. do 8. 3. 2015

numerologija Shutterstock
Prisluhnimo sebi.

Marsikdaj pozabimo stopiti korak stran in si s potrebno distanco pogledati celotno situacijo ter sebe. Mnogokrat se ukvarjamo s tem, kaj bomo odgovorili, namesto, da bi sploh slišali. Domnevamo, namesto, da bi vprašali.

Posvetimo se kvalitetnejši komunikaciji. Kako se lahko bolje sporazumevate z drugimi? Kako lahko bolje razumete sebe? Bi rekli, da se za vsako reakcijo,misel, dejanje res razumete ali se  zgodi, da se vprašate: ''pa kaj ti je?''?

Število življenjske poti 1
V vsakdanji naglici ne zanemarite sebe in svoje potrebe po domu, gnezdu in varnosti. Saj vemo, da potrebujete akcijo in da se radi udejstvujete – a dovolite si tudi nekaj cortanja. Umirite se.

Število življenjske poti 2
Prijala vam bo družba, bližina in malo bolj umirjena aktivnost. Vzemite si čas za sebe, vzemite si čas za svoje drage. Naslednji teden bo intenziven, zato si sedaj malo za vnaprej spočijte.

Število življenjske poti 3
Dovolite si norčavosti, navihanosti, igrivosti. Prikličite nasmeh na obraz oseb, ki so zaskrbljene, zagrenjene in so se nemara vdale v usodo. Bodite sonček v deževnem dnevu, saj ste ravno v tem najboljši.

Število življenjske poti 4
Bi dejali, da se počutite varne? Veste točno, kakšen bo naslednji korak in kam vodi vaša pot? Kako pa bi lahko malo pretresli 'vklesano v kamen'? Naslednji teden se obetajo spremembe.

Število življenjske poti 5
Sprememba je vedno dobrodošla, kaj? Na katerem področju bi je bili kar najbolj veseli? Naj vam prišepnem, da bo naslednji teden v znamenju presenečenj in preobratov – predramite energijo torej.

Število življenjske poti 6
Resnica, ah, ta Resnica. Veliko več ste vredni kot sprejemate. Veliko bolj ste dragoceni, kot dopuščate, da z vami ravnajo. Kdaj bo tisti trenutek, ko boste princ/princeska svojega življenja? Bo?

Število življenjske poti 7
Ali morda pogrešate dneve, ko je bilo več časa – za vse misli, ki so se porodile in zamisli? V tem tednu se nekako organizirajte, da si lahko odtrgate nekaj več časa le zase. Pomembno je.

Število življenjske poti 8
Sijte. Saj ste na svetu zato, da bi sijali. Kdaj boste zasijali v svoji polni moči? Kaj vas pri tem ovira in kako to spremeniti? Najprej morate verjeti vase in svoje sanje. Nato jih boste dosegli.

Število življenjske poti 9
Življenje nas nagradi, ko si to dovolimo. Zato si v tem času vzemite nekaj časa za predah in počitek. Čas za pogovor s svojo dušo in srčkom. Umirjen večer ali morda bolje kar cel dan. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.