Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 2. 5. do 8. 5. 2011

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Močno poudarjeni vplivi števila 9 nam nosijo ugodne vplive. Zdravili bomo predvsem stare čustvene rane in strahove. Soočite se. Preteklost je minila. Zdaj ste močnejši, modrejši.

Močno poudarjeni vplivi števila 9 nam prinašajo ugodne vplive. Zdravili bomo predvsem stare čustvene rane in strahove. Soočite se. Preteklost je minila. Zdaj ste močnejši, modrejši. Predvsem bodite tokrat zvesti sebi. Izgubite lahko namreč le sami sebe.

Število življenjske poti  1
Pred vami so novi izzivi in predvsem možnost, da določene slabše izbire iz preteklosti popravite, izpopolnite svoje ravnanje. Katera situacija vas nenavadno spominja na že doživeto?

Danes imate drugačno pamet. Uporabite jo.

Število življenjske poti  2
Bolj občutljivi boste kot sicer. Pomembno je, da izrazite svoje mnenje. Pomembno je, da se posvetite sebi in vašim potrebam. Ste oseba, ki rada pomaga, a pomembni ste tudi vi.

Bodite sami sebi tak prijatelj, kot ste svojim ljubim osebam.

Lekcije tega tedna: Sledite svojemu notranjemu glasu? Iščete svoje poslanstvo in nekaj več v življenju ali le preživljate dan za dnem? Kaj je vaš namen?

Število življenjske poti  3
V tem času boste bolj ranljivi. Ne jemljite vsake besede kot kritiko ali osebni napad na vas. Sprejmite jo kot mnenje. Kakšno je vaše? Se strinjate? Če se ne, potem se prenehajte obremenjevati.

Če vam del sebe ni všeč, se ga potrudite spremeniti.

Število življenjske poti  4
Zelo je verjetno je, da se vas bo v tem času polastil strah. Česa se bojite še iz otroštva, česa iz mladostnih dni; katere strahove ste prevzeli od drugih, kateri so vaši? Je strah lahko del vas?

Varni ste. Soočite se in pogumno stopite korak naprej.

Število življenjske poti  5
Vaše razpoloženje bo muhasto. Za okolico boste naporni, ker si boste pogosto premislili, si vedno znova želeli nečesa drugega; predvsem pa boste imeli veliko energije. Usmerite jo vase.

Zdaj je čas za korake, ki si jih prej niste drznili storiti.

Število življenjske poti  6
Pred vami je izjemno čustven čas, ko boste pretirano romantični. Možni so čustveni izbruhi strahu ali pretirane potrebe po pozornosti. Tudi s svojo pozornostjo lahko drugega dušite.

Česa vas je pravzaprav strah? Da bi na stara leta ostali sami?

Število življenjske poti  7

Preučevali boste življenje na vam znani analitični način, a čustva bodo premočna. Tisto, česar vas je najbolj strah, si odkrito priznajte. Nato to živite.

Ne bojte se lastne moči in modrosti. Ne bojte se svojih čustev.

Število življenjske poti  8
Pred vami je podjeten čas, ko lahko dosegate izjemno dobre rezultate z zelo malo vloženega truda. Sledite svojemu notranjemu klicu in zaupajte vase. To je ves čar. Storite prvi korak.

Zavedajte se sposobnosti, ki jih imate. Uporabite svoje darove.

Število življenjske poti  9
Izjemno čustveno obarvano obdobje. Ozavestite svoje strahove in obenem svoje močne plati. Živite svojo resnico in ostanite pristni. Prisluhnite srcu. Kaj vam govori? Pogumno.

Izberite tisto pot, ki vodi k miru in notranji sreči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.