Magazin > Horoskop in Numerologija
1105 ogledov

​NuMeRoSKoP za teden od  2. do 8. 12. 2019

numerologija Shutterstock
Zaključite, preden se prične novo leto!

Lekcije 49. tedna: 
Je že res, da je treba ena vrata zapreti, da bi se druga lahko odprla. To velja za obveznosti (da, tudi pospravljanje), projekte, obljube in tako naprej. Zaključite, preden se podate v novo leto. Stopamo v leto nihanj, ki nam bo vse, kar je ostalo neurejenega streslo pred nosek, podobno, kot bi stresli malho na glavo.

Konec leta je običajno čas, ko smo polni idej, kaj vse bomo počeli v novem letu. Ne prehitevajmo. Leta 2020 še ni tu, zato najprej zaključimo leto 2019.

Najbolj karmično leto tisočletja se zaključuje, zato pometimo pred lastnim pragom. Je možno, da sami ne prevzamete odgovornosti? Kako bi lahko ravnali bolj zrelo? Naj bodo tovrstna vprašanja popotnica za ta teden. 

V tem tednu bi se lahko znova odpirale rane, se obujali spomini, ponavljali očitki in pa seveda okrepili občutki hrepenenja po nečem drugem (kot to tem, kar imamo). Vse to je namenjeno pravzaprav re-evalvaciji vašega življenja. 

Česa si želim?
Česa si ne želim več?

Vzemite si veliko časa, da bi odgovorili na ti dve vprašanji in za vsak odgovor, se vprašajte še: kako bom točno to dosegel/dosegla?

VPRAŠANJA V POMOČ
Kdo ste?
Kdo bi si želeli biti?
Je v vas prisotna strast?
Ste srečni?
 
UGODEN ČAS ZA
Zaključek navade, odnosa
Razčiščevanje preteklosti
Pogovor s sorodniki
Zdravljenje preteklosti


Število življenjske poti 1
Morda pa je čas za nekaj drugačnega v obstoječem in ne novega? Ste oseba, ki jo privlači napredek in inovativnost. Inovirajte sedanjost.
 
Število življenjske poti 2
Čustva so vaš vodič. Tokrat prisluhnite romantičnemu klicu in ne spreglejte opozoril, da mnogokrat sami sebe premalo ljubeče negujete. 
 
Število življenjske poti 3
Kadar se odločamo po pameti, so naše izbire modre – pa so za nas srečne? So vaše izbire za vas srečne? Morda je čas za odločitev: za vas!
 
Število življenjske poti 4
Vklopite svojo podjetno žilico in uredite vse, česar še niste. Mnogo lažje boste zdaj dokončevali zadano kot naslednji teden.
 
Število življenjske poti 5
Niste oseba, ki bi se bala konca – a obenem niste ljubitelj dolgočasja. Se vam zdi, da je dolgočasno, če ste sami s seboj? Popestrite sebe.
 
Število življenjske poti 6
Obljuba nečesa novega daj občutek novih razsežnosti. Le-te pa ste vi. Bodite odprti nečemu nepričakovanemu v tem tednu. Naj vam bo lepo.
 
Število življenjske poti 7
Pogovor bi vam lahko zelo pomagal pri neki pereči dilemi. Zato pa se je treba odpreti in zaupati, kajne? Morda pa bi poskusili…?
 
Število življenjske poti 8
Ustvarjalna energija se vas še kar drži, zato ne sedite križem rok. Bodite kreativni in ne pozabite obdariti tudi sami sebe. Smeh velja!
 
Število življenjske poti 9
Morda se bo zdelo, da se vas preteklost drži. To je vaša izbira. Vsaka vaša misel je vaša izbira. Katerega dela prihodnosti se bojite?
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.