Magazin > Horoskop in Numerologija
464 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 2. do 8. 4. 2018

numerologija Shutterstock
Čustva razkrivajo resnico.

Lekcije 14. tedna:
Število 14 povezujemo s karmo in izogibanjem obveznostim.  Štirinajsti teden nam bo tako postregel s situacijami, v katerih se bomo obveznosti ter občutka ujetosti še toliko bolj otepali. Lahko poiščete izgovor ali pa dovolite občutku upora, da preda sporočilo: s čim ne resonirate več?

Vsi oddajamo določeno energijo in vibracijo. Ko vam gre nekdo ali nekaj na živce, to pomeni, da ste jih prerasli. Čas je za nekaj novega in bolj zrelega.

V pričetku tedna bodite še posebno pozorni na notranje uvide in misli, ki se vedno znova pojavljajo. Tudi vse, kar vas iritira. Jeza je pokazatelj neharmonije v energiji. Pomaga razumeti nek del vas samih, ki potrebuje zdravljenje oziroma pozornost. Torej, ko vas ta teden nekdo razjezi, namesto, da se osredotočate na njih in vse, kar so po vašem mnenju storili narobe, se usmerite v sebe. Namesto, da grajate njih, pohvalite sebe – in nato tudi dokažite, da ste bolj zreli s tem, da ravnate bolj zrelo.

Dokazovanje, kdo ima prav ter kdo je boljši še nikoli ni bilo pokazatelj zrelosti. Za sprejemanje oseb takšnih, kot so, je potrebno več kot za obsojanje (in ''šimfanje'', po domače povedano). Vsak ima pravico biti, kdor je, vi pa se imate pravico odmakniti, če vam to ni pogodu.

Seveda pa bo pravi izziv prepoznati ali je nekaj, kar nas moti, spretno zamaskiran izgovor. Se izogibate nečemu in zakaj?

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj vi dojemate koz nezrelo? Kakšna so merila?
Čemu se želite izogniti (prej pa ne)?
Gre za preobremenjenost?
Lahko to, kar vas moti, prepoznate pri sebi v drugi situaciji/odnosu?

UGODEN ČAS ZA:
Povezovanje s svojo intuicijo
Pogovor z nekom drugačnim od sebe
Drugačen pristop k starim izzivom


Število življenjske poti 1
Možen bo občutek nihanja čustev. Prav možno je, da vam bo nekdo (ali nekaj) en hip izjemno pri srcu in že v naslednjem sila odveč. Dovolite si izkusiti, a ne znašajte se na druge.


Število življenjske poti 2
Včasih ste zadržani pri izražanju svojega mnenja, če se okolica z vami ne strinja. Ta teden pa je pomembno, da ga izrazite. Ste oseba, ki zna prepoznati drugo plat zgodbe!


Število življenjske poti 3
Bodite pozorni na vse zamisli, ki bi lahko izboljšale vaše delovno okolje ter poslovno plat življenja. Morda (še) niste stako samostojni kot bi si želeli. Z dobro idejo se začne!


Število življenjske poti 4
Naj vas močnejša čustva ne motijo. Ne zatirajte jih v sebi in bodite razdražljivi. No, tudi ne trmasti. Kaj, če bi bili preprosto vi v danem trenutku? Samo bodite.


Število življenjske poti 5
Dinamičen teden se vam obeta, ki lahko prinese veliko novih idej in pomembneje: način, kako ji uresničiti. Zdaj res ni čas, da bi sedeli križem rok! Bodite aktivni in bolj drzni.


Število življenjske poti 6
V ospredju bodo medsebojni odnosi, katerih se raje izognete. Če si kakorkoli zatiskate oči, bo to zdaj še težje. Resnica ne boli. Prizadane laž. Močnejši ste od katerekoli laži.


Število življenjske poti 7
Ste redki srečneži, za katere se energija meseca marca nekako nadaljuje. Bodite ustvarjalni, posvetite več časa notranjemu otroku in udobju svojega doma. Naj bo domačno!


Število življenjske poti 8
Za vas je posebej pomembno, da se v tem času nikakor ne izogibate obveznosti ter zdravemu načinu življenja. Prisluhnite svojemu telesu: kaj potrebuje za večjo moč?


Število življenjske poti 9
Spremembe so naše učiteljice in vi to dobro veste. Zdaj je čas, da osebam okoli sebe pomagate pri razumevanju te življenjske modrosti. Pomagajte jim sprejeti drugačnost sebe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.