Magazin > Horoskop in Numerologija
549 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od  2. do 8. 8. 2021

numerologija Profimedia
Pripravljeni, pozor, ukrepajte!

Lekcije 31. tedna:
Ko se odločimo, energija sledi, nato pa smo znova na vrsti mi. Treba se je pomujati, da bi dosegli svoje cilje. Nauk pa se včasih skriva v obratnem: v izpuščanju tistega, kar ne deluje. 

Avgusta bomo lažje dosegali svoje cilje in se hitreje odločali. Včasih je zelo pomembno prepoznavati, kaj deluje in kaj ne ter česa si morda več ne želimo. Zatorej bodite čuječi in opazujte sebe. Včasih se naše želje in potrebe ter obveze spremenijo, ne da bi mi sami to opazili. 

Avgust bo mesec spreminjanja prioritet in vrednot. Predvsem pa odločnosti in dviga odličnosti. Govorimo o času hitrejšega manifestiranja – zato previdno, komu namenjate energijo in pozornosti. Morda pa lahko za nekaj časa prenehate z določenimi projekti, da bi se posvetili bolj perečim temam. Mnogokrat si preprosto preveč naložimo naenkrat. 

Vedno znova sebe sprašujt,e česa si želite in zakaj.

VPRAŠANJA V POMOČ
Česa ste si želeli otrok?
Česa si želite zase kot staro osebo?
Kaj si želite doseči – doživeti preden umrete?

UGODEN ČAS ZA
Preseganje strahov iz otroštva
Premagovanje ovir in omejitev
Nove ideje in rešitve

Število življenjske poti 1
Vaši temelji bi lahko bili zamajani. Sprejmite tovrstno dogajanje s hvaležnostjo, saj vam pomaga razumeti, kje potrebujete več pozornosti in osebnostne rasti.
 
Število življenjske poti 2
Čustven teden je pred vami. Bolj kot boste sebe zatirali, krepkejše zaušnice vam bo dajalo življenje. Ne podrejajte sebe potrebam drugih. Ljubeče poskrbite za sebe.
 
Število življenjske poti 3
Tisti deli življenja, ki bi jih lahko opisali kot kaotične, bodo nenadoma dobili več smisla. Ne trudite se (več) sebe (zaman) razložiti tistim, ki vas ne želijo razumeti.  
 
Število življenjske poti 4
Podjeten teden se vam obeta, zato zavihajte rokave že takoj v ponedeljek zjutraj. Postavite si dosegljive cilje in jih seveda krepko dvignite. Ja, le zakaj pa ne? 
 
Število življenjske poti 5
Radi vam očitajo vašo potrebo po svobodi in vam zatrjujejo, da je nekaj narobe s tem.  Vse bolj boste občutljivi na takšne osebe. Iščite sebi podobne, da bi lahko bili vi.
 
Število življenjske poti 6
Notranji mir izvira in občutka notranje moči in suverenosti, na kateri ste letos veliko delali in dosegli. bodite ponosni nase. Naj vam to da nov zagon ta teden! 
 
Število življenjske poti 7
Je že res, da pogovor lahko vse reši, a le in zgolj takrat, ko se obe strani pogovarjata. Če imate občutek, da govorite steni, ne izgubljajte več svoje energije. 
 
Število življenjske poti 8
Neverjetno kreativna energija vas obdaja, ki jo usmerite v sebe in ne zgolj v uresničevanje tujih želja. Pomembno je pravo ravnovesje. Pomembni ste. 
 
Število življenjske poti 9
Ko smo odzemljeni, kot temu radi rečemo v tem času, ne moremo manifestirati saj je energije usmerjena v eter namesto v materialno realnost. Prizemljite se. 
 


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.