Magazin > Horoskop in Numerologija
1035 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 2. do 8. 9. 2019

jesensko listje Žurnal24 main
Oblikujemo svoj novi Jaz.

Lekcije 37. tedna: 
Se novosti in sprememb veselite ali se jih izogibate? Ljudje smo si raznoliki in se zelo različno odzivamo na situacije, v katerih imamo občutek, da nimamo kontrole. Nekateri se krčevito oklepajo obstoječega, nekateri se popolnoma prepustijo, kakšni pa ste vi? Povprašajte še svoje dolgoletne prijatelje kako bi vas opisali. 

Leto 2019 je vse prej kot dolgočasno. Ego in pohlep kažeta zobe. Vsak posameznik je del večje celote in odgovoren predvsem za svoje besede in dejanja. Ozrite se v svoje besede in dejanja torej, kakšna so? Zdaj ni čas za kritiziranje ali obsojanje, obžalovanje in podobno. Čas je za spremembo ter nov začetek. Obliva nas energija števila 37, ki nam pomaga prepoznali lastno čustveno nezrelost, nemoč, šibke točke, ranljivost in jih premagati. Seveda to boli in je težko, a vemo, da je vredno.

Pogovorite se z osebami, ki vas poznajo iz otroštva ali vsaj že vrsto let. Največkrat spremembe pri sebi ne zaznamo, ali pa sebe doživljamo drugače (bolj zrelo ali pa manj sposobno denimo). Naj bo vodilo za ta teden: Kako sem lahko boljša oseba?


VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj bi spremenili, če bi lahko?
Kdo bi si želeli biti in zakaj?
Kaj boste storili še danes?

 
UGODEN ČAS ZA

Nov začetek
Preobrazbo in preboj
Inovativne rešitve dolgotrajnih težav


Število življenjske poti 1

Spremembe se bodo opazile predvsem na področju odnosov, ki je že nekaj časa v ospredju. Osredotočite se na odnos, ki ga gojite do sebe. Ste nežni?


Število življenjske poti 2

Ne bojte se biti ranljivi. Obdajte se z ljudmi, ob katerih se počutite varni. Izrazite svoje občutke in doživljanja brez nepotrebne teatralnosti. 


Število življenjske poti 3

Odločitve tega tedna bodo trajne zato izbirajte previdno. Ne nasedite pastem strahu, zaradi česar bi se bilo lažje izognit soočenju (s seboj). 


Število življenjske poti 4

Odprite se nenavadnemu in za vas netipičnemu. Sedaj ni čas za ponavljanje preteklosti, temveč raziskovanje prihodnosti ter predvsem drugačnosti.


Število življenjske poti 5

Ne izmikajte se čustvom. Iskanje nečesa novega sedaj ni rešitev. Ključene je pogled v sebe, v preteklost in v osebe, ki v vas zbujajo občutek varnosti. 


Število življenjske poti 6

Lahko bi se pojavila potreba po racionaliziranju čustev. Uporabite to energijo za spoznavanje sebe in dvig kvalitete vas kot osebe. Bodite nežni.


Število življenjske poti 7

Podjetno se lotite osebnostne rasti, saj vas obdaja energija produktivnosti. Izboljšajte svojo organiziranost ter storilnost. Bodite aktivni!


Število življenjske poti 8

Sprejmite nagrade za svoje predano delo in obenem prepoznajte kako bi lahko ravnali boljše v preteklosti. Čas je za zdravljenje vašega srčka.


Število življenjske poti 9

Novo, novo in znova novo, noro in kreativno! Nič vas ne more zadržati, razen vas samih. Boste storili korak naprej v smeri, katera vam ni domača?


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.