Magazin > Horoskop in Numerologija
977 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 20. – 26. 1. 2020

numerologija Shutterstock
Red mora bit! … ali pač?

Lekcije 4. tedna: 
Nekateri trdijo, da so pravila ustvarjena, da bi jih kršili. Poznamo celo rek 'izjema, ki potrjuje pravilo'. Je sploh možno na enak način presojati vsa pravila, ki vladajo našim življenjem in vsakdanu? Kako pa vi ustvarjate svoja opravila? Menite, da jih nimate? O, pa se motite (pomežik). 

Vesolje deluje po določenih zakonitostih, katerim je prav malo mar ali mi v njih verjamemo ali ne. Določena dognanja na nas nimajo direktnega vpliva, a vendar se naša mnenja srdito krešejo okoli tem, ki morda niti niso življenjskega pomena (predvsem tistih, ki so varno zakriti z lažno profilno sliko na socialnih omrežjih). Kaj vi mislite, je Zemlja okrogla ali ravna? In kako točno to spremeni vaš vsakdan?

Mnogokrat dobesedno zapravljamo svoj dragoceni čas s tezami, ki nimajo vpliva na nas. S tem ni nič narobe, dokler diskusija o teh temah nima negativnega voliva na naše počutje, kot je jeza, razdraženost, itd. nekateri komentarji na internetu so izrazito pikri, zajedljivi in grenki ob objavah, ki resnično niso nič posebnega. Pred časom sem pod video posnetkom dveh ljubkih pingvinov, ki sta hodila en poleg drugega, zdelo pa se je, kot da se držita za rokice, zasledila poplavo komentarjev, da sta zagotovo zvezana. Marsikaj nas odnese.

Kje so vaše meje in merila? Kako vi postavljate pravila? Čemu dovolite, da vas vrže iz ravnotežja in razdraži? Vse to je predmet lastne odločitve. 

Energija tega tedna bo želela stvari spravit v red. Predvsem (seveda) na področju odnosov. Zato bo večinoma najlažje kriviti druge. 


VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj vas najbolj pojezi pri drugih?
Kdaj ste vi takšni?
Kako bi lahko prijazno povedali, kaj vas moti?

 
UGODEN ČAS ZA
Pospravljanje
Urejanje dokumentov, zavarovanj itd
Zdravo prehrano 

 
Število življenjske poti 1
Dinamika je vaša prijateljica. Zdaj  boste preskušali svoje in tuje meje, zato ne bodite impulzivni. Razlika je med dinamiko in ihto. Občutite jo preden …


Število življenjske poti 2
Postaviti se zase vam včasih ne gre ravno najbolje od rok, kajne? Ta teden bo kar nekaj priložnosti za ravno to. Nagrade bodo fantastične. Pogumno!


Število življenjske poti 3
Niste pretirano resen človek, a kaj hitro lahko nič hudega namerno besedo dojemate preveč resno. Tokrat se vprašajte: 'je res tako hudo'?  


Število življenjske poti 4
Odločitev je prvi korak in zanjo je čas zdaj. Nato si napišite načrt. To vam kar gre od rok, kajne? Planirajte in nato tudi delujte. Aktivno ta teden!


Število življenjske poti 5
Bi radi zaključili? Zaprite vrata torej, obrnite se v drugo smer in odkorakajte stran! Ustvarite nove navade, zanimanja in zapolnite svoj um, pa bo lažje.


Število življenjske poti 6
Če ste prejšnji teden 'stran vrgli ključ', se vam ta teden obeta nekaj novega. Izbirajte tisto, kar vam nosi več samostojnosti in samozavesti. Zmorete.


Število življenjske poti 7
Pogovor lahko marsikaj reši, a kaj, ko se včasih težje odprete, kajne? Poiščite nekoga, komur brezpogojno zaupate. Izmenjava mnenj bo zelo koristila.


Število življenjske poti 8
Bodite ustvarjalni in delujte dolgoročno. Zdaj ni čas za ideje muhe enodnevnice, saj boste kar še nekaj let poletavali po naši prelepi Zemljici.


Število življenjske poti 9
Vam vsakodnevna rutina nosi srečo in izpolnitev, tisto ta pravo, ali zgolj poteši najhujšo 'žejo'? Ste človek pravljičnosti. Jo sedaj živite? 


 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.