Magazin > Horoskop in Numerologija
981 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 20. do 26. 11. 2017

numerologija Shutterstock
Povezujte se s sebi podobnimi.

Ko vemo, kaj hočemo in to dosegamo, bomo rasli le, če svoje cilje vedno znova zvišujemo.

Pri vzgoji otrok vemo, kako pomembno je vedno znova postavljati dovolj zahteven izziv pred malčka in ga seveda spodbujati, kadar mu ne uspe. Tudi sami do sebe moramo biti ravno prav zahtevni in razumevajoči starši.

V tem tednu se bo jasno pokazalo, na katerih področjih imamo akuten primer lenoritisa in pomanjkanja samodiscipline. Izkazalo se bo pa tudi, komu gre zaupati in katere osebe nas resnično podpirajo. Lekcija pravilne izbire prijateljev, mentorjev in 'sošolcev' je pred nami.

V odrasli dobi nimamo več izgovora. Ali zaspimo v življenju in nam spolzi skozi prste, ali pa ga resnično doživimo, obdani z osebami, ki se veselijo časa preživetega z nami.

Izbira je vaša.

Lekcije 47. tedna:
Vaši temelji se bodo okrepili, če jih boste negovali in krepili. Zelo logično, kajne? Mnogokrat pa nas osebe, ki jih imamo v življenju v resnici ne sprejemajo, kaj šele podpirajo ali razumejo. Na energijski ravno smo tako venomer v nekakšnem skorajda obrambnem položaju. To lahko spremenimo tako, da spremenimo osebe in okolje, ki nas obdaja.

UGODEN ČAS ZA:
Analiziranje in premislek.
Spremembo okolice in prijateljev.
Izbira novega mentorja ali tečaja.
Duhovno delo na sebi: vse vrste duhovnega učenja.

Število življenjske poti 1
Za domačo nalogo si privoščite nekaj navihanega in nenavadnega. Tako boste sprostili energijo in se odmaknili od situacij, kjer ste mnenja, da ste ujeti.

Število življenjske poti 2
Posvetite se fizičnemu počutju. Opazujte reakcije na določene osebe in hrano. Vsaj nekaj dni se potrudite razstrupljati, tako boste lažje spoznali moteče elemente.

Število življenjske poti 3
Spremembe, spremembe in še enkrat spremembe. Se jim upirate ali se vam zdi, da ste jim nedorasli oziroma, katerih se pa veselite? Vi bodite tisti, ki odloča; ne drugi.

Število življenjske poti 4
Nekoliko bolj čustven teden se vam obeta. Prisluhnite občutkom in čustvom, ki se dvigajo iz globin preteklosti. Nosijo vam pomembno sporočilo za neko situacijo sedaj.

Število življenjske poti 5
Lažje boste trezno razmišljali in ohranjali fokus. Razbremenite svoj urnik, da bi imeli več časa za odmik, v katerem analizirajte sebe. Kaj in zakaj počnete ter česa si želite?

Število življenjske poti 6
Novo rojena odločnost in asertivnost se prebujata v tem tednu. Seveda, da zmorete prav vse! Uporabite ta zagon za okrepitev lastne samopodobe in zaupanja vase.

Število življenjske poti 7
Možna so nihanja razpoloženja, ki pa naj vas ne skrbijo. Pred vami je čas pogleda v preteklost, zato da bi prepoznali, kako daleč ste prišli od (zadnjega) razočaranja.

Število življenjske poti 8
Fenomenalen teden za samostojne podvige in osebnostno rast. Zelo lahko okrepite svojo samozavest in lastno dragocenost v tem času. Prav nihče naj vam ne ukazuje.

Število življenjske poti 9
Pričnite pogovor. Nekomu boste ravno preko sproščenega kramljanja zelo pomagali in tudi sami prejeli potrditev o sebi. Ste duša, ki nosi zdravilno energijo. Pogumno!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.