Magazin > Horoskop in Numerologija
758 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 20. do 26. 3. 2023

numerologija Profimedia
Stopimo korak naprej.

Veliko se ubadamo z notranjim otrokom in svojim otroštvom, kaj pa z našim notranjim staršem in starčkom, ki nekoč bomo?

V vajah za osebno rast se mnogokrat srečujemo s slednjo: kaj bi sebi, ko ste bili stari deset let, povedali, če bi lahko? Sprašujejo nas, ali bi bil deset let star otrok, ki smo nekoč bili, danes ponosen na nas, ki smo sedaj…

Stopimo korak naprej
Kaj bi nam 99 let star jaz povedal? Kako bi, v tem hipu, z vsem kar menimo, da je narobe z nami, s svetom ter z vsem, na kar smo ponosni, pogledali sebi v oči na smrtni postelji? Kaj bi si očitali, obžalovali, na kaj bi bili še vedno ponosni? Za koga ali kaj bi nam bilo pa popolnoma vseeno?

Včasih potrebujemo drugačno perspektivo. Popolnoma drugačno perspektivo. Brez občutka krivde, seveda. Ne bom vam dejala: tam, ne daleč stran od nas divja vojna, ljudje in otroci bežijo sredi mrzle zime. Tam, ne daleč stran od nas, je bil hud potres z nepojmljivo veliko smrtnimi žrtvami. Preživeli se soočajo z ruševinami v prihajajočem mrazu. A vaš um je vseeno zajadral ''tja'', kajne? 

Kaj bi bila drugačna perspektiva vas? Dajte svojemu umu delo ta teden. Opazujte svoje besede, svoja dejanja, način življenja… kaj mislite, da počnete in kaj dejansko počnete.

Energija tedna nam pomaga prepoznavati tisto, kar je očem skrito. In v vas, dragi moji, se še mnogo dobrega skriva. Odkrivajte preprosto SEBE!

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kdo je vaše nasprotje?
Kaj je vaše nasprotje?
Kdo ste bili?
Kdo boste?
 
UGODEN ČAS ZA:
Prepoznavanje lastne dragocenosti
Kvalitetno delo na sebi
Ozaveščanje lastne drugačnosti
Sprejemanje tuje drugačnosti

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Stabilni temelji so pomembni, so pa lahko seveda tudi pretirano težko sidro, ki vas omejuje. Na kaj ste pomislili, ko ste tole prebrali? Kje in kako ste ujeti?


Število življenjske poti 2
Se je zgodilo, da ste odlašali in ste nato obžalovali priložnost zamujeno? No, ko vas enkrat več ne bo, bo prepozno. Kaj morda bi bilo dobro uresničiti prej? 


Število življenjske poti 3
Mnogokrat ljubimo druge, kot bi si želeli, da bi ljubili nas. Znate ljubiti sebe, kot bi si želeli, da bi vas ljubili drugi? Ta teden si uresničite posebno željo.


Število življenjske poti 4
Kaj je najbolj 'prav' za vas in za svet okoli vas? Mnogokrat se ujamemo v past nasprotij. Morda je treba zgolj pogledati z nasprotne strani. Poskusite.


Število življenjske poti 5
Ne bojte se biti odločni. Če kdo, potem vi veste, da si imate možnost premisliti in ubrati drugačno pot do istega cilja. Poskusite preprosto drugače.


Število življenjske poti 6
Nekoliko bolj čustveno bi se lahko odzivali. Vprašajte: kaj se v resnici dogaja? Kaj me pravzaprav moti ali pa radosti? Odkrivali boste nove plasti sebe. 


Število življenjske poti 7
Pojavila bi se lahko potreba po novem in bolj razburljivem. Bodite pogumni in raziskujte možnosti, ki vam prinašajo več samostojnosti. Odločno v nov dan.


Število življenjske poti 8
Povezujte se z osebami, ki odsevajo vas. Obdajte se z energijami in situacijami, ki vas podpirajo. Zakaj bi morali vedno utirati neko novo pot? Oddahnite si.


Število življenjske poti 9
Vklopite pozitivno usmerjeno domišljijo. Naj dvomi in strahovi počivajo. Odločite se, da je pred vami fenomenalen teden. Kaj boste torej počeli? 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.