Magazin > Horoskop in Numerologija
639 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 20. do 26. 8. 2018

NEBO EPA
Teorija ali praksa? Kakšna oseba ste vi?

Lekcije 34. tedna: 
Seveda je lažje govoriti kot storiti. Teden bo postavil pred nas zanimive situacije, v katerih se bo izkazalo ali smo ali nismo presegli določene vzorce ter načine delovanja. Ne bodite razočarani, če jih niste. Bodite do sebe kot bi bili dober starš: spodbujajte in ponudite pomoč. Kdo vam lahko pomaga? Kaj vam lahko pomaga? Omogočite si podporo. 

Več glav več ve, je še kako moder pregovor. A kaj, ko nam ego vse prevečkrat onemogoča, da bi vprašali na nasvet (ali pa se sami odločili, brez da bi ''nadlegovali'' svet okoli sebe). 

Ta in pa naslednji teden bomo lahko opazovali način, kako sprejemamo odločitve. Bodite pozorni v kolikšni meri jih oblikujete po svoji in koliko po tuji presoji. Morda se niti ne zavedate, koliko miselnega procesa zajema ''kaj pa bodo drugi rekli'' oziroma, ali mi bo to nekdo zameril in bom dolgoročno prikrajšan njihove naklonjenosti (no, iskreneje rečeno: uslug). 

Naj vas ne preseneti, če vas bo življenje postavilo v nepričakovano situacijo in pred nenavadno izbiro. Morda se na koncu ne bo nič izcimilo iz tega, a veste, bistvo leži vedno v nas samih, nikoli nekje za vogalom. Mnogokrat na življenje postreže z določenimi situacijami, možnostmi in dražljaji, da bi lahko opazovali sebe. Morda ste mnogo bolj zreli kot ste bili, ali pa še ne – kar tudi ni nič narobe.

Življenje je učenje. Tudi odločanja se je potrebno naučiti, sicer nas dogodki premetavajo po čereh bolj kot ne nepremišljenih izbir. Tako kot se matematike ne lotimo pri logaritmih, ampak pričnemo s štetjem, se tudi vi lotite procesa odločanja po korakih. Spoznali boste eno zakonitost: vedno imamo izbiro in običajno imamo mnogo več na izbiro, kot se zavedamo v danem trenutku. 

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kako v dani situaciji svetovali prijatelju?
Kako ste v podobni situaciji svetovali (ali menili) drugi osebi?
Katero odločitev obžalujete?
Kaj vam je dobrega prinesla? 

UGODEN ČAS ZA:
Učenje, branje knjig
Retrospekcijo
Okrepitev lastne integritete 


Število življenjske poti 1
Ugoden teden za poslovno plat življenja vam prinaša možnost učenja. Kako lahko svoja znanja in sposobnosti okrepite? Nekomu boste dobro svetovali. 


Število življenjske poti 2
Ko se oklepamo preteklosti, ne moremo v prihodnost. Naloga Življenja ni, da preteklost povozi in vas postavi na noge. To je vaša naloga. Prerežite.


Število življenjske poti 3
Pričakujete lahko naliv idej in barvitih zamisli. Zapišite si jih, saj jih boste sicer pozabili. Sama izvedba tiste 'ta prave' bo lažja tik pred koncem leta. 


Število življenjske poti 4
Pogovor ali konflikt vam bo pomagal ozavestiti prepričanje, da imate prav. Ne trdim, da nimate. Predlagam, da zadihate in dopustite še drugačno možnost.


Število življenjske poti 5
Nedolžno opazko ali dejanje bi lahko dojeli kot napad. Ne delajte slona iz muhe. Pa tudi muhe ne iz slona. Česa pa ne opazite? Čaka vas ustvarjalen teden.


Število življenjske poti 6
Ozrite se v prejšnji teden. Je bila kakšna še posebno nenavadna situacija, katere del ste bili? Obstaja možnost, da je potrebno prevzeti odgovornost za svoj del. 


Število življenjske poti 7
Poglejte na situacijo (in sebe) z drugega zornega kota. Zelo verjetno boste presenečeni kako vas okolica dojema. Mimogrede, pravico si imate premisliti. 


Število življenjske poti 8
Bolj romantično obarvan čas je pred vami, ko odprite svoje srce. Nič ni narobe, če dovolite novi osebi blizu. Zaupajte v lastno presojo. Varni ste. 


Število življenjske poti 9
Ko nekaj razumemo smo storili prvi korak. Zdaj pa je čas, da razumljeno implementirate v vsakodnevne misli in dejanja. Bodite zvesti sebi. 


 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.